Schwarzkopf Professional IGORA Royal Highlifts перманентната боя за коса

Schwarzkopf Professional IGORA Royal Highlifts перманентната боя за коса
Schwarzkopf Professional IGORA Royal Highlifts перманентната боя за коса
17,80лв.
цвят 12-1 60 мл.
Код: SCW2718 | В наличност

Само за професионална употреба

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
СПИДИ
понеделник 26.07.2021 г.
Лично получаване
понеделник 26.07.2021 г.

Описание Schwarzkopf Professional IGORA Royal Highlifts
Характеристика

По този начин ще постигнете рус цвят на косата както никога преди. Перманентната боя за коса Schwarzkopf Professional IGORA Royal Highlifts е разработена за постигане на ослепителна руса грива в една стъпка. Освен това оставя косата мека като кадифе, еластична и с неустоим блясък.

Характеристики:

  • предлага редица топли и студени руси нюанси за всеки
  • осигурява до 100% покритие
  • създава интензивни хладни цветове
  • надеждно изсветлява и неутрализира косата
  • подходяща за всички типове коса

Съставки:

  • технология Fibre Bond – елиминира начупването на косата

Начин за нанасяне:
Боята предлага два типа нюанса: Ultra Blond и Special Blond. И двата типа се смесват с окислител Igora Royal Oil или Igora Royal Naturals в концентрация 30 vol. (9%) за слабо изсветляване или 40 vol. (12%) за по-силно изсветляване.
Нюансите Ultra Blond се използват за коса с нюанс 7 и по-малко и могат да изсветлят коса с до 4 степени. Нюансите Special Blond се използват за коси с нюанс 6 и по-светли и могат да ги изсветлят с до 5 степени.

Подробни инструкции

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца. Само за професионална употреба.

Багрилата за коса могат да предизвикат тежки алергични реакции. Прочетете и следвайте указанията. Продуктът не е предназначен за употреба от лица на възраст под 16 години. Временните татуировки с „черна къна“ могат да повишат риска от алергия. Не боядисвайте косата си, ако: — имате обрив по лицето или скалпът ви е чувствителен, възпален или наранен, — вече сте получавали някаква реакция след боядисване на косата, — в миналото вече сте получавали реакция след временно татуиране с „черна къна“. Изплакнете очите незабавно с вода, ако продуктът попадне в тях. Да се избягва контакт с очите или с увредена кожа. Да не се из ползва за боядисване на мигли и вежди. Да се използват подходящи ръкавици. Да се изплакне обилно косата след приложение.

Пълен текст

Характеристика

Начин На Употреба
Професионални бои за коса
Цветове бои за коса
рус

За марката Schwarzkopf Professional

Козметика Schwarzkoph Professional | През далечната 1898 година химикът Ханс Шварцкопф, който управлява малка аптека в Берлин, поставя началото на марката, която след 114 години вече е сред първенците на пазара на продукти за грижа за косата. Серията Bonacure бързо набира популярност – лесно за запомняне: продуктите за различни типове коса са в различни цветове. Schwarzkopf предлага пълна гама продукти за грижа за косата – дори и за най-капризните клиенти. Osis+ е серията висококачествени стилизиращи продукти за обем, красиви къдрици или друга, която прическа изберете.

Оценка Schwarzkopf Professional IGORA Royal Highlifts