Schwarzkopf Professional Bond Enforcing Color Remover продукт за отстраняване на цвета

2×
Schwarzkopf Professional Bond Enforcing Color Remover продукт за отстраняване на цвета
Schwarzkopf Professional Bond Enforcing Color Remover продукт за отстраняване на цвета
10x30 гр.
27,45лв.

Код: SCW08133 | В наличност

Само за професионална употреба

1
Подарък за вас
Изберете луксозна Discovery Box с мостри на ТОП парфюмни бестселъри с вашата поръчка на парфюми над 90 лв. Искате да знаете какви парфюми ще откриете вътре? Разгледайте ги тук
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
още утре вторник 18.05.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 18.05.2021 г.

Описание Schwarzkopf Professional Bond Enforcing Color Remover

Отстраняването на цвета от косата с помощта на конвенционален изсветляващ агент може да причини необратими вреди. Schwarzkopf Professional Bond Enforcing е продукт за отстраняване на цвета по иновативен начин, който позволява да премахнете нежелания нюанс, като запазите добрия вид на косата.

Продуктът за отстраняване на цвета се нанася на 2 етапа. В първата стъпка той е ще премахне всички изкуствени цветни пигменти от косата, като същевременно уеднакви нейния тон. Във втората стъпка продуктът подхранва косата в дълбочина и я подготвя за последващо боядисване. Благодарение на това, косата отново се превръща в чисто платно, върху което всеки професионален фризьор може да развихри въображението си.

Характеристики:

  • намалява цветните пигменти в косата
  • запазва целостта на косъма и уеднаквява цветния тон
  • гарантира перфектния резултат от последващото боядисване
  • идеален за бърза и нежна корекция на цветовете
  • подходящ за коса, третирана с всякакъв вид бои
  • само за професионална употреба

Съставки:

  • технология FibreBond – предпазва и укрепва влакната на косъма

Съдържание на пакета:

  • 5 бр. пликчета A (30 гр.)
  • 5 бр. пликчета В (30 гр.)

Начин за нанасяне:
Продуктът за премахване се използва заедно с активираща емулсия Igora Vibrance или Igora Royal (необходимо е да се закупи отделно). Съотношението на смесване зависи от желания резултат.
→ Леко изсветляване: чрез смесване на пликче A + пликче B + 60 мл оксидант Igora Vibrance Activator Lotion 1,9% ще постигнете изсветляване с 1–2 нива.
→ По-изразително изсветляване: чрез смесване на пликче A + пликче B + 60 мл оксидант Igora Royal Oil Activator 3% ще постигнете изсветляване с 2–3 нива.

Нанесете получената смес равномерно върху суха коса с помощта на гребен, започнете от най-тъмните области. Оставете да действа 20 минути, след това изплакнете и изсушете с кърпа.

Съвет от Notino:
При отмиване на продукта Color Remover не нанасяйте шампоан, за да запазите естествената защитна бариера на косъма. Само старателно изплакнете косата с хладка вода, за да остане защитена при следващото боядисване.

За марката Schwarzkopf Professional

Козметика Schwarzkoph Professional | През далечната 1898 година химикът Ханс Шварцкопф, който управлява малка аптека в Берлин, поставя началото на марката, която след 114 години вече е сред първенците на пазара на продукти за грижа за косата. Серията Bonacure бързо набира популярност – лесно за запомняне: продуктите за различни типове коса са в различни цветове. Schwarzkopf предлага пълна гама продукти за грижа за косата – дори и за най-капризните клиенти. Osis+ е серията висококачествени стилизиращи продукти за обем, красиви къдрици или друга, която прическа изберете.

Оценка Schwarzkopf Professional Bond Enforcing Color Remover2