Schwarzkopf Professional Blondme изсветляваща крем за руса коса

Schwarzkopf Professional Blondme изсветляваща крем за руса коса
Schwarzkopf Professional Blondme изсветляваща крем за руса коса
14,80лв.
цвят L - Ice 60 мл.
Код: SCW2946 | В наличност

Само за професионална употреба

1
Еконт
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Schwarzkopf Professional Blondme
Характеристика

Искате ли да придадете малко по-светъл и сияен нюанс на русата си коса? Изсветляващият крем Schwarzkopf Professional Blondme ефективно обезцветява косата, покрива бялата коса и осигурява сияен блясък и мекота

Характеристики:

  • изсветлява до 5 нюанса
  • подходящ е за естествено руса, тъмноруса и светла коса
  • предпазва косъма и не го уврежда
  • много подходящ за покриване на бели коси

Начин за нанасяне:
Смесете изсветляващия крем с активатора Schwarzkopf Professional Blondme с концентрация 7 vol. (12%) за по-слабо изсветляване или 20 vol. (9%) за по-светли нюанси на боядисване. Активаторът не е включен в опаковката.

Важни предупреждения

Само за професионална употреба. Прочетете внимателно инструкциите за употреба. Да се избягва контакт с очите. Да се съхранява извън обсега на деца.

Може да предизвика алергична реакция. Продуктът не е предназначен за употреба от лица на възраст под 16 години. Временните татуировки с „черна къна“ могат да повишат риска от алергия. Не боядисвайте косата си, ако: — имате обрив по лицето или скалпът ви е чувствителен, възпален или наранен, — вече сте получавали някаква реакция след боядисване на косата, — в миналото вече сте получавали реакция след временно татуиране с „черна къна“. Изплакнете очите незабавно с вода, ако продуктът попадне в тях. Да не се из ползва за боядисване на мигли и вежди. Да се изплакне обилно косата след приложение. Да се използват подходящи ръкавици.

Пълен текст

Характеристика

Тип коса
руса и изрусявана коса
Начин На Употреба
Професионални бои за коса
Цветове бои за коса
рус

За марката Schwarzkopf Professional

Козметика Schwarzkoph Professional | През далечната 1898 година химикът Ханс Шварцкопф, който управлява малка аптека в Берлин, поставя началото на марката, която след 114 години вече е сред първенците на пазара на продукти за грижа за косата. Серията Bonacure бързо набира популярност – лесно за запомняне: продуктите за различни типове коса са в различни цветове. Schwarzkopf предлага пълна гама продукти за грижа за косата – дори и за най-капризните клиенти. Osis+ е серията висококачествени стилизиращи продукти за обем, красиви къдрици или друга, която прическа изберете.

Оценка Schwarzkopf Professional Blondme