Schwarzkopf Professional Blondme изсветляващ крем за прикриване на бяла коса

Schwarzkopf Professional Blondme изсветляващ крем за прикриване на бяла коса
Schwarzkopf Professional Blondme изсветляващ крем за прикриване на бяла коса
13,25лв.
цвят W - Ice 60 мл.
Код: SCW2949 | В наличност

Само за професионална употреба

1
Еконт
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Schwarzkopf Professional Blondme
Характеристика

Описание:

Покриващият крем "Schwarkopf Professional Blond Me Blonde White Blending Cream" е предназначен за постигане на съвършени руси нюанси на посивелите и бели коси. Има перфектна покриваща способност и осигурява блестящ цвят на косата. Достъпни нюанси: Цвят Ice - за перфектно покритие на белите коси и за туширане на жълтите тонове. Цвят Sand - за перфектно покритие на белите коси и за естествени руси нюанси. Цвят Caramel - за перфектно покритие на белите коси за нежен карамелов тон.

Въздействие:

  • покрива посивелите коси
  • осигурява блестящи руси нюанси

Начин на приложение:

Нанесете върху суха коса, без предварително измиване с шампоан. Препоръчителен изходен цвят: тъмнорус 6-0 и по-светъл. Предназначено за прилагане върху 30% до 100% бели коси. Изсветлява естествените коси до 4 тона. При изходен цвят по-тъмен от 6-0 най-напред използвайте изсветляваща пудра "Blond Me Premium 9+" с минимално съдържание на прах, а като следваща стъпка нанесете Крем за покритие на бели коси.

Смесване

Смесете Крема за покритие на бели коси и подхранващия проявител Premium в съотношение 1:1. Препоръчителна концентрация на проявителя: 12% за нюанси 6-0 и 7-0, 9% за нюанси 8-0 и по-светли. Винаги смесвайте добре Изсветляващия крем и проявителя, докато се получи гладка кремообразна консистенция.

Нанасяне 

Нанесете сместа веднага след смесването й. Използвайте достатъчно количество от сместа за постигане на перфектно покритие и най-добра степен на изсветляване.

Време на действие

30-45 мин. при стайна температура. Не се препоръчва допълнително затопляне. 

Изплакване

След изтичане на времето на действие старателно изплакнете косите. Използвайте шампоан и балсам от серията "Blond Me".

ВНИМАНИЕ:
Това е професионална боя за коса, която е предназначена за използване във фризьорски салони. За нанасяне в домашни условия е необходимо да се консултирате със стилист, както и за подходящия нюанс и активираща емулсия. Крайният резултат винаги зависи от типа и състоянието на Вашата коса.

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца. Само за професионална употреба.

Багрилата за коса могат да предизвикат тежки алергични реакции. Прочетете и следвайте указанията. Продуктът не е предназначен за употреба от лица на възраст под 16 години. Временните татуировки с „черна къна“ могат да повишат риска от алергия. Не боядисвайте косата си, ако: — имате обрив по лицето или скалпът ви е чувствителен, възпален или наранен, — вече сте получавали някаква реакция след боядисване на косата, — в миналото вече сте получавали реакция след временно татуиране с „черна къна“. Изплакнете очите незабавно с вода, ако продуктът попадне в тях. Да се избягва контакт с очите или с увредена кожа. Да не се из ползва за боядисване на мигли и вежди. Да се използват подходящи ръкавици. Да се изплакне обилно косата след приложение.

Пълен текст

Характеристика

Начин На Употреба
Професионални бои за коса

За марката Schwarzkopf Professional

Козметика Schwarzkoph Professional | През далечната 1898 година химикът Ханс Шварцкопф, който управлява малка аптека в Берлин, поставя началото на марката, която след 114 години вече е сред първенците на пазара на продукти за грижа за косата. Серията Bonacure бързо набира популярност – лесно за запомняне: продуктите за различни типове коса са в различни цветове. Schwarzkopf предлага пълна гама продукти за грижа за косата – дори и за най-капризните клиенти. Osis+ е серията висококачествени стилизиращи продукти за обем, красиви къдрици или друга, която прическа изберете.

Оценка Schwarzkopf Professional Blondme