Scholl Velvet Smooth Pro електрическа пила за пети водоустойчив

1×
Scholl Velvet Smooth Pro електрическа пила за пети водоустойчив
Scholl Velvet Smooth Pro електрическа пила за пети водоустойчив
Промоции
54,30лв.

Код: SOO01477 | В наличност
1
СПИДИ
четвъртък 17.06.2021 г.
Лично получаване
още утре сряда 16.06.2021 г.

Описание Scholl Velvet Smooth Pro
Характеристика

Преди да скочите в новите си сандали, не забравяйте да се погрижите за грубата кожа на ходилата, за да стане отново копринено нежна. Водоустойчивата електрическа пила за пети Scholl Velvet Smooth Pro надеждно отстранява сухата, втвърдена и мазолеста кожа без никакво усилие.

Зареждащата се пила има мека, ергономична дръжка, благодарение на която се използва лесно дори и във ваната или под душа. Специално разработената глава във формата на валяк функционира еднакво ефективно както върху сухи, така и върху мокри крака. Ще видите, че само за няколко минути ходилата ви ще изглеждат като след посещение в козметичен салон.

Характеристики:

  • изключително ефективна още при първото използване
  • щадящо отстранява твърдата и мазолеста кожа
  • оставя кожата на ходилата невероятно нежна
  • подходяща е за използване под душа/при къпане
  • удобна за хващане благодарение на ергономичната дръжка
  • предлага 2 скорости на работа
  • зарежда се лесно

Начин на употреба:
Включете пилата и с кръгообразни движения внимателно преминете по твърдата кожа на ходилата.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа
Тип захранване
aкумулатор

За марката Scholl

Марката Scholl знае добре, че ако имате красиви и здрави крака, ще се чувствате добре. В областта на грижата към краката, компанията Scholl действа вече повече от сто години, а продуктите й са помогнали за разрешаване проблемите с кожата на краката при стотици потребители по света. Поверете краката си на марката Scholl и ги оставете да бъдат поглезени!
История на марката Scholl датира от 1904 г, когато нейният основател Матиас Шолл, създава първите патентовани стелки за обувки, които правят абсолютна революция в откритията по онова време. Не се бавят и последвалите новаторски продукти, така че хората успяват много скоро да се сдобият с революционните сандали с анатомична подметка, които придобиват огромен международен успех.
В момента марка Scholl не само предлага изключително висококачествени анатомични обувки, но също така и уникални продукти, насочени към цялостната грижа за краката. Асортиментът на марката включва кремове с грижа към краката, продукти против втвърдена кожа, спрейове за обувки, пилички за нокти, стъргалки за крака или например любимите гелови подложки, предпазващуи краката от мазоли.

Оценка Scholl Velvet Smooth Pro1