Scholl Expert Care електрическа пила за пети + 2 резервни глави

Scholl Expert Care електрическа пила за пети + 2 резервни глави
Scholl Expert Care електрическа пила за пети + 2 резервни глави

Код: SOO01511 | Този продукт не е в наличност

Описание Scholl Expert Care
Характеристика

Вече никога няма да се срамувате да събуете обувките си. Електрическата пила за пети Scholl Velvet Smooth ще се погрижи за това, краката ви да бъдат красиви и нежни на допир. Благодарение на въртящата се глава с диамантени кристалчета лесно ще отстраните загрубялата кожа от ходилата и петите си. При това само за няколко минути, от удобството на дома си.

Използването на пилата е максимално опростено и благодарение на оформената дръжка работата с нея е много приятна. Уредът използва 4 AA батерии, които лесно могат да бъдат сменени по всяко време.

Характеристики:

  • щадящо и ефективно отстранява загрубялата кожа от петите и ходилата
  • с ергономично оформена дръжка за лесна манипулация
  • глава с фини диамантени кристалчета
  • справя се и със силно загрубяла кожа
  • лесна подмяна на резервните глави
  • работи с AA батерии
  • лесно се мие  

Начин на употреба:
С нежни кръгови движения прекарвайте пилата по загрубялата кожа.  

Характеристика

Тип кожа
загрубяла
Тип захранване
батерия

За марката Scholl

Марката Scholl знае добре, че ако имате красиви и здрави крака, ще се чувствате добре. В областта на грижата към краката, компанията Scholl действа вече повече от сто години, а продуктите й са помогнали за разрешаване проблемите с кожата на краката при стотици потребители по света. Поверете краката си на марката Scholl и ги оставете да бъдат поглезени!
История на марката Scholl датира от 1904 г, когато нейният основател Матиас Шолл, създава първите патентовани стелки за обувки, които правят абсолютна революция в откритията по онова време. Не се бавят и последвалите новаторски продукти, така че хората успяват много скоро да се сдобият с революционните сандали с анатомична подметка, които придобиват огромен международен успех.
В момента марка Scholl не само предлага изключително висококачествени анатомични обувки, но също така и уникални продукти, насочени към цялостната грижа за краката. Асортиментът на марката включва кремове с грижа към краката, продукти против втвърдена кожа, спрейове за обувки, пилички за нокти, стъргалки за крака или например любимите гелови подложки, предпазващуи краката от мазоли.

Оценка Scholl Expert Care