Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo подаръчен комплект IV. за жени

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo подаръчен комплект IV. за жени
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo подаръчен комплект IV. за жени

Код: SAF02152 | Този продукт не е в наличност

парфюмна вода 100 мл. + тоалетно мляко за тяло 100 мл. + парфюмна вода 10 мл.

Описание Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo
Състав

Комплектът съдържа:

  • парфюмна вода 100 мл.
  • тоалетно мляко за тяло 100 мл.
  • парфюмна вода 10 мл.

Състав

Вид аромат
Ориенталски, Цветни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo е една от най-забележителните марки в модата и парфюмерията днес. Кръстена е на името на своя основател и вече много години отразява всичките ценности, които творбата на този италиански дизайнер изтъква още от самото начало.

Salvatore Ferragamo (Салваторе Ферагамо) започва като дизайнер на обувки. В младежките си години той емигрира в Америка и отваря своя първи магазин за обувки в самия Холивуд. През 20-те години на миналия век постепенно придобива популярност, марката Salvatore Ferragamo скоро става световно успешна и последва и появата на парфюми Salvatore Ferragamo. По-късно Ferragamo премества своето ателие обратно в родната Италия в Palazzo Spini Feroni на Флоренция, където е главното седалище на марката и до днес.

Автентичност, изящество, изтънчен стил, креативност и иновации в съчетание с качество и усърдна работа в занаята са присъщи не само за цялото творчество на Ferragamo в модата, но и за всеки парфюм Salvatore Ferragamo. Оставете се и вие да бъдете очаровани от деликатните аромати Salvatore Ferragamo и няма да съжалявате.

Оценка Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo