Salvatore Ferragamo Incanto Shine, тоалетна вода тестер за жени 100 мл. | notino.bg

Salvatore Ferragamo Incanto Shine

тоалетна вода тестер за жени 100 мл.

Salvatore Ferragamo Incanto Shine тоалетна вода тестер за жени 100 мл.
Salvatore Ferragamo Incanto Shine тоалетна вода тестер за жени 100 мл.
Salvatore Ferragamo Incanto Shine тоалетна вода тестер за жени 100 мл.
тоалетна вода тестер за жени 100 мл.

Код: SAF0078 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за парфюма Salvatore Ferragamo Incanto Shine

Salvatore Ferragamo Incanto Shine е свеж плодово-цветен аромат, предназначен за игриви момичета и за момичета, които обичат да се озоват в един фантастичен свят. Също така - за жени, които знаят  какво искат, но и за такива, които никога не забравят да мечтаят. 

Излъчващ радост и ухание на ананас, праскови и божури с ориенталски бял кедър. Salvatore Ferragamo Incanto Shine е идеален за слънчевите дни на пролетта и лятото, но и за студените дни. Флакона с цветовете на дъгата подчертава оптимизма на уханието.

Incanto Salvatore Ferragamo ще Ви отведе в мечтаните светове и ще Ви  откъсне от ежедневните притеснения.

Състав

база
кедър, кехлибар, мускус
глава
ананас, бергамот, маракуя
сърце
праскова, розов божур, фрезия
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Salvatore Ferragamo

Парфюми Salvatore Ferragamo | Salvatore Ferragamo – Обичали го звездите на Холивуд благодарение на наговите модни идеи и красивият дизайн на обувки. Salvatore Ferragamo беше, но и до сега е, модна икона от италиянски произход, който не се страхува да използва нови материали за обувките които допринесли на целият свят уникални модели. В неговият музей във Флоренция днес са изложени повече от 10 000 оригинални модела на неговите обувки. След смъртта на Salvatore Ferragamo през 1960 г. неговото семейство продължава в изработката на високо качествени обувки, аксесоари и маркови облекла. За негова чест в деветдесетте години се появява на пазара и първите аромати Salvatore Ferragamo Pour Femme и Salvatore Ferragamo Pour Homme.

Menu