Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black тоалетна вода за мъже

6×
Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black тоалетна вода за мъже
Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black тоалетна вода за мъже
Препоръчителна цена на дребно
129,00лв.

Спестете 67%
100 мл.
41,45лв.

Код: SAF0007 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black
Състав

Без значение дали се подготвяте за официално събитие или пред вас е поредният обикновен работен ден, тоалетната вода за мъже Salvatore Ferragamo F by Ferragamo ще превърне всеки миг в изключително изживяване.

  • ориенталски дървесен аромат
  • автор на ароматната композиция е Оливие Полж
  • идеална за всеки повод

Съставки на аромата
Знаете ли колко съвършена може да бъде комбинацията между сочна ябълка, уханна лавандула, чувствена кожа, амбра и лабданум? Не знаете? Ще го разберете в началните нотки на аромата, които включват именно тези тонове. В сърцето му към тях се присъединяват отново ябълка с лавандула, а в базовите нотки след това се развиват акорди на амбра и кожа. Уханието е с голяма издържливост, така че ще ви прави компания за дълго.

История на аромата
Зад ароматната композиция стои името на парфюмериста Оливие Полж. Ароматът е представен на пазара през 2007 г. и оттогава печели почитатели по целия свят. Флаконът е семпъл, елегантен и подчертава общото впечатление от аромата като такъв.

Състав

композиция
зърна от тонка, кориандър, кехлибар, дърво, лавандула, пипер
Вид аромат
Пикантни

За марката Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo е една от най-забележителните марки в модата и парфюмерията днес. Кръстена е на името на своя основател и вече много години отразява всичките ценности, които творбата на този италиански дизайнер изтъква още от самото начало.

Salvatore Ferragamo (Салваторе Ферагамо) започва като дизайнер на обувки. В младежките си години той емигрира в Америка и отваря своя първи магазин за обувки в самия Холивуд. През 20-те години на миналия век постепенно придобива популярност, марката Salvatore Ferragamo скоро става световно успешна и последва и появата на парфюми Salvatore Ferragamo. По-късно Ferragamo премества своето ателие обратно в родната Италия в Palazzo Spini Feroni на Флоренция, където е главното седалище на марката и до днес.

Автентичност, изящество, изтънчен стил, креативност и иновации в съчетание с качество и усърдна работа в занаята са присъщи не само за цялото творчество на Ferragamo в модата, но и за всеки парфюм Salvatore Ferragamo. Оставете се и вие да бъдете очаровани от деликатните аромати Salvatore Ferragamo и няма да съжалявате.

Оценка Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black6