Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Free Time, тоалетна вода тестер за мъже 100 мл. | notino.bg

Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Free Time

тоалетна вода тестер за мъже 100 мл.

Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Free Time тоалетна вода тестер за мъже 100 мл.
Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Free Time тоалетна вода тестер за мъже 100 мл.
Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Free Time тоалетна вода тестер за мъже 100 мл.
тоалетна вода тестер за мъже 100 мл.

Код: SAF0238 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за парфюма Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Free Time

Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Free Time е аромат за мъже, който не е от интензивните, но пък е много свеж и темпераментен. Идеята зад този парфюм може да бъде описана като елегантност, съединена с лежерност. Това е вълнуващ аромат, подходящ за всякакви поводи.

Ежедневието Ви ще стане по-богато, а в празничните моменти парфюмът ще създаде незабравими спомени. Парфюмът F by Ferragamo Free Time е перфектният спътник през летните дни, който няма да имат много други мъже, защото не е един от най-известните. Затова ползващият го ще е уникален.

Връхните нотки на аромата са съставени от нотки на джинджифил и лимон. Сърцето носи тонове на кардамон и розов пипер. Всичко е допълнено и завършено в основата с акорди от ветивер, елегантен мускус и кедър.

Състав

база
ветивер, кедър, мускус
глава
джинджифил
сърце
кардамон, пипер
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Salvatore Ferragamo

Парфюми Salvatore Ferragamo | Salvatore Ferragamo – Обичали го звездите на Холивуд благодарение на наговите модни идеи и красивият дизайн на обувки. Salvatore Ferragamo беше, но и до сега е, модна икона от италиянски произход, който не се страхува да използва нови материали за обувките които допринесли на целият свят уникални модели. В неговият музей във Флоренция днес са изложени повече от 10 000 оригинални модела на неговите обувки. След смъртта на Salvatore Ferragamo през 1960 г. неговото семейство продължава в изработката на високо качествени обувки, аксесоари и маркови облекла. За негова чест в деветдесетте години се появява на пазара и първите аромати Salvatore Ferragamo Pour Femme и Salvatore Ferragamo Pour Homme.

Menu