Salvatore FerragamoAcqua Essenziale подаръчен комплект V. за мъже

Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale подаръчен комплект V. за мъже
Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale подаръчен комплект V. за мъже
подаръчен комплект V. за мъже

Код: SAF0840 | Този продукт не е в наличност

тоалетна вода 100 мл. + балсам за след бръснене 50 мл. + душ гел 150 мл.

Описание Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale
Състав

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода 100 мл.
  • балсам за след бръснене 50 мл.
  • душ гел 150 мл.

Състав

Вид аромат
фужерен
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo е една от най-забележителните марки в модата и парфюмерията днес. Кръстена е на името на своя основател и вече много години отразява всичките ценности, които творбата на този италиански дизайнер изтъква още от самото начало.

Salvatore Ferragamo (Салваторе Ферагамо) започва като дизайнер на обувки. В младежките си години той емигрира в Америка и отваря своя първи магазин за обувки в самия Холивуд. През 20-те години на миналия век постепенно придобива популярност, марката Salvatore Ferragamo скоро става световно успешна и последва и появата на парфюми Salvatore Ferragamo. По-късно Ferragamo премества своето ателие обратно в родната Италия в Palazzo Spini Feroni на Флоренция, където е главното седалище на марката и до днес.

Автентичност, изящество, изтънчен стил, креативност и иновации в съчетание с качество и усърдна работа в занаята са присъщи не само за цялото творчество на Ferragamo в модата, но и за всеки парфюм Salvatore Ferragamo. Оставете се и вие да бъдете очаровани от деликатните аромати Salvatore Ferragamo и няма да съжалявате.

Оценка Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale