Salvador Dali Purplelight

тоалетна вода за жени 50 мл.

Salvador Dali Purplelight тоалетна вода за жени 50 мл.
Salvador Dali Purplelight тоалетна вода за жени 50 мл.
Salvador Dali Purplelight тоалетна вода за жени 50 мл.
50 мл.
22,70лв.

Код: SAD0090 | Повече от 5 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
неделя, 22.07.2018 г.

Информация за парфюма Salvador Dali Purplelight

Дамската тоалетна вода Salvador Dali Purplelight е лека и цветна. За разлика от своята предшественица е много свежа. Kато лек полъх, който леко Ви докосва. Краткото докосване на аромата е така леко, но  въпреки това го усещате! Оставете се да бъдете омаяни, спрете времето и се отпуснете.

Така както художникът, който е решен да нарисува съвършена картина, не може да  започне без прекрасни и различни бои, така и съвършеният аромат, не би бил съвършен, без специфични и прекрасно ухаещи есенции. Връхните тонове на тоалетната вода Salvador Dali Purplelight съдържат ухание от боровинки, шафран и пасифлора.

В сърцето на тоалетната вода ароматът подсилва съчетанието от виолетки, люляк и сладка ванилия. Основата на тоалетната вода представлява комбинацията от кехлибар, мускус и чувствено сандалово дърво. От всички тези ухания, доминиращ е ароматът на люляк. Парфюмът е подходящ за жени от всяка възраст. Ще го обикнете през пролетните и летните месеци. Ароматът е много лек и свеж и наистина ще го оцените по това време. Това е ухание за всеки момент.

Флаконът, който скрива този парфюм е още едно дело на сюрреалистичния стил на известния художник. Много от неговите флакони са получили награда за специфичния си дизайн. Поръчайте си тоалетната вода Salvador Dali Purplelight от нашия интернет-магазин и се обгърнете в люляков воал. Превърнете се в нежно и чувствено същество, което няма да остане незабелязано от никой мъж. Сами се убедете в това.

Парфюмът е представен на пазара през 2007 година и печели сърцето на много жени от всички части на света.

Състав

база
бадем, ветивер, мускус
глава
лист от бамбус
сърце
жасмин, крем, люляк
Вид аромат
Дървесни, Цветни

За марката Salvador Dali

Парфюми Salvador Dali | Салвадор Дали е добре познат ходожник от миналият век. Той се включва и в производството на парфюми. Създадени през  40-те и 50-те години на 20-ти век. Парфюмите "Салвадор Дали" са ексклузивни, защото се произвеждат в ограничени серии и всеки един флакон се смята за произведение на изкуството. Ако имате повече възможности може да си закупите парфюм от музея на Салвадор Дали произведен преди 60 години. Общодостъпните марки  (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) може да откриете и в нашият онлайн магазин. Като момче Дали е искал да бъде първо готвач и след това човек на изкуството. 

Menu