Salvador Dali Le Roy Soleil Extreme тоалетна вода за мъже

2×
Salvador Dali Le Roy Soleil Extreme тоалетна вода за мъже
Salvador Dali Le Roy Soleil Extreme тоалетна вода за мъже
50 мл.

Код: SAD0167 | Този продукт не е в наличност

Описание Salvador Dali Le Roy Soleil Extreme
Състав

Salvador Dali Le Roy Soleil Extreme е мъжки свеж аромат, който създава  вълнуваща атмосфера на лятна вечер и страстни срещи. Мъжът който ползва парфюма Le Roy Soleil Extreme  е естествено харизматичен и се радва на живота напълно.

Очарователния аромат Salvador Dali Le Roy Soleil Extreme се състои от микс от сочни плодове, с участието на ананас и пресен лимон. Завладяващият бергамот е комбиниран в самото сърце на аромата с ябълки, ориенталска опияняваща лавандула и кардамон.Базата се състои от кехлибар, коприна, чувствен мускус и ветивер. Луксозните мъжки парфюми с марка Салвадор Дали могат да се носят по цял ден.

Събудете нови желания и се насладете на слънцето върху кожата си с изключителния аромат Salvador Dali Le Roy Soleil Extreme! Ароматът излезе на пазара през 2012 г.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, лимон, ананас
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
лавандула, кардамон, ябълка
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, ветивер, мъх, кехлибар
Вид аромат
Ароматни

За марката Salvador Dali

Парфюми Salvador Dali | Салвадор Дали е добре познат ходожник от миналият век. Той се включва и в производството на парфюми. Създадени през  40-те и 50-те години на 20-ти век. Парфюмите "Салвадор Дали" са ексклузивни, защото се произвеждат в ограничени серии и всеки един флакон се смята за произведение на изкуството. Ако имате повече възможности може да си закупите парфюм от музея на Салвадор Дали произведен преди 60 години. Общодостъпните марки  (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) може да откриете и в нашият онлайн магазин. Като момче Дали е искал да бъде първо готвач и след това човек на изкуството. 

Оценка Salvador Dali Le Roy Soleil Extreme2