Salvador Dali It Is Love Intense

тоалетна вода за жени 30 мл.

Salvador Dali It Is Love Intense тоалетна вода за жени 30 мл.
Salvador Dali It Is Love Intense тоалетна вода за жени 30 мл.
Salvador Dali It Is Love Intense тоалетна вода за жени 30 мл.
Salvador Dali It Is Love Intense тоалетна вода за жени 30 мл.
Salvador Dali It Is Love Intense тоалетна вода за жени 30 мл.
Salvador Dali It Is Love Intense тоалетна вода за жени 30 мл.
30 ml

Код: SAD0343 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за парфюма Salvador Dali It Is Love Intense

"It Is Love Intense" на "Salvador Dali" е цветно-плодов парфюм с приятен ванилов нюанс. Копнеете ли за изразителни тонове на цветя и плодове? Искате ли да се обградите с хармоничен аромат на нежна ванилия, който ще Ви създаде необикновеното чувство за съзвучие и красота? Опитайте една истинска възхвала на женската душа. Парфюмът "It Is Love Intense" ще Ви въведе в свят, където ще изживеете любовен плам, чиято интензивност никога няма да намалее. Винаги, когато започнете да копнеете за нестихващото чувство за любов и разбирателство, посегнете към златния коктейл от копнеж и красота на парфюма "It Is Love Intense"!

Ще се влюбите в изисканото съчетание на екзотичен нар, розов пипер и освежаващ грейпфрут. По-късно интензивната свежест на плодовете ще отзвучи и ще отстъпи място на неповторимия коктейл от цветя. Ароматната имортела приятно се съчетава с испанския нарцис и с луксозния прашец от перуника. Топлещото сандалово дърво се свързва с доминиращата сладка ванилия, чийто кремов аромат ще изпълни личността Ви за необикновено дълго време.

Марката парфюми "Salvador Dali" носи името на прочутия сюрреалист. Ароматите "Salvador Dali" са вдъхновени от нетрадиционните картини на известния художник и от живата природа. Сред предложенията от тази марка ще намерите свежи леки композиции с цветни и плодови тонове, както и по-наситени съчетания от подправки и дървесина. Мъже и жени от целия свят обичат изкуството, изразено чрез чувствени ухания. Парфюмът "It Is Love Intense" на "Salvador Dali" е безкраен празник на женския чар и на дълбоката копнееща душа. Насладете се на приятното чувство на любов и хармония под формата на аромата "It Is Love" и никога няма да бъдете по-щастливи!  

  

Състав

база
ванилия, кехлибар, мускус, сандалово дърво
глава
нар, пипер
сърце
нарцис, роза
Вид аромат
Дървесни, Цветни

За марката Salvador Dali

Парфюми Salvador Dali | Салвадор Дали е добре познат ходожник от миналият век. Той се включва и в производството на парфюми. Създадени през  40-те и 50-те години на 20-ти век. Парфюмите "Салвадор Дали" са ексклузивни, защото се произвеждат в ограничени серии и всеки един флакон се смята за произведение на изкуството. Ако имате повече възможности може да си закупите парфюм от музея на Салвадор Дали произведен преди 60 години. Общодостъпните марки  (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) може да откриете и в нашият онлайн магазин. Като момче Дали е искал да бъде първо готвач и след това човек на изкуството. 

Menu