Salvador Dali Daliflor тоалетна вода за жени

Salvador Dali Daliflor тоалетна вода за жени
Salvador Dali Daliflor тоалетна вода за жени
100 мл.
54,50лв.

Код: SAD0018 | в наличност повече от 3 бр.

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
СПИДИ
понеделник 28.06.2021 г.
Лично получаване
понеделник 28.06.2021 г.

Описание Salvador Dali Daliflor
Състав

"Daliflor" на "Salvador Dali" е плодово-цветен дамски аромат, пълен със свежест и елегантност. Отваря се с приятна лека комбинация от тонове на мандарина и грейпфрут. Постепенно преминава в нежна смес от цветни ухания на жасмин, момини сълзи и роза. Дървесната основа, която е съпровождана от омайното ухание на ванилия, придава чувственост на парфюма.

Ароматът успява да привлече вниманието с необикновената изработка на флакона, който наподобява неустоимите очертания на красива и съблазнителна жена. Женската глава, представата за която предизвиква парфюмът "Daliflor" на "Salvador Dali", е пресъздадена чрез листенца от роза. Също толкова неустоимо, колкото опаковката на парфюма, е и неповторимото и привлекателно цветно ухание.   

 Парфюмът "Daliflor" е предназначен за всички жени, които искат да изживеят чувството за изключителност. Излъчвайте неустоима естествена красота. "Daliflor" на "Salvador Dali" е въплъщение на женствеността и чувствеността и едновременно с това подчертава крехкостта и елегантността, характерни за жените. Пренесете се в красив сън, изпълнен с магическа привлекателност и безкрайно ефирна лекота.  

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
грейпфрут, цветове на мандарина, лимонена върбинка, теменуга
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
роза, момина сълза, жасмин
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, мускус, сандалово дърво
Вид аромат
Цветни

За марката Salvador Dali

Парфюми Salvador Dali | Салвадор Дали е добре познат ходожник от миналият век. Той се включва и в производството на парфюми. Създадени през  40-те и 50-те години на 20-ти век. Парфюмите "Салвадор Дали" са ексклузивни, защото се произвеждат в ограничени серии и всеки един флакон се смята за произведение на изкуството. Ако имате повече възможности може да си закупите парфюм от музея на Салвадор Дали произведен преди 60 години. Общодостъпните марки  (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) може да откриете и в нашият онлайн магазин. Като момче Дали е искал да бъде първо готвач и след това човек на изкуството. 

Оценка Salvador Dali Daliflor