Salvador Dali Dali 2011 тоалетна вода за жени

5×
Salvador Dali Dali 2011 тоалетна вода за жени
Salvador Dali Dali 2011 тоалетна вода за жени
100 мл.
50,30лв.

Код: SAD0110 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 19.04.2021 г.

Описание Salvador Dali Dali 2011
Състав

Salvador Dali Dali 2011 е свежа новост за жени, представена на пазара през 2011 година. Ароматът е сред плодово-цветните ухания, които са подходящи по-скоро за топлото лятно време. Универсалните тонове на цветя и плодове с малко подправки и скъпоценна ванилия са идеални за всякакво събитие. Ще Ви предостави приятно усещане за чистота,  привлекателност и нежна красота, които няма да изчезнат няколко часа след употребата.

Любимата марка парфюми "Салвадор Дали" използва интересни опаковки за своите парфюми. И този път не е бил избран класически флакон. Той напомня формата на устни, изработен е от прозрачно стъкло с доминираща капачка. Кутийката има обикновени линии, украсена с картина на известния испански художник, на когото е посветена и чието име носи марката "Салвадор Дали". Приемливата цена, за която можете да закупите Dali 2011, ще бъде страхотна инвестиция, ако сте любител на сладко-свежите и много елегантни аромати на цветя и ванилия.

Леки и нежни, като целувка от любим, са връхните тонове на парфюма Dali 2011. Те представляват екстракт от мандаринка, характерна със своето енергично ухание, придаващо искра на нежния портокалов цвят. По-изразителният бергамот пленително се смесва със свежия плодов вкус и игриво глези сетивата Ви. Елегантното сърце се състои от цъфнали листенца на сладка роза, изискана магнолия и възвишен жасмин. Миловидната ванилия смело преминава през всички слоеве на привлекателната композиция и е най-изразителна в основата, където оживява с чувствения мускус.

Така, както художникът смесва цветовете в своята палитра, така и марката "Салвадор Дали" смесва уханни есенции в своите парфюми. Винаги с необходимата доза изкуство и оригиналност, се създават единствени по рода си парфюми от марката "Салвадор Дали". Ако обичате пространството на собствената си фантазия, със сигурност ще обикнете и миловидната композиция от цветя, плодове и избрани подправки. Марката "Салвадор Дали" не скрива уникалния си поглед към света, който се опитва да представи със своите парфюми и дизайн на флаконите.

Доказателство за това е новият парфюм от 2011 година. Предназначен е за жените, които обичат всеобхващащия аромат на ванилия и копнеят за елегантния полъх на свежи цветя. Salvador Dali Dali 2011 ще Ви съпровожда през вълшебното лято и ще Ви напомня сладкия вкус на Вашите най-красиви мечти и желания.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, портокалов цвят, мандарина
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, роза, магнолия
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, ванилия
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Salvador Dali

Парфюми Salvador Dali | Салвадор Дали е добре познат ходожник от миналият век. Той се включва и в производството на парфюми. Създадени през  40-те и 50-те години на 20-ти век. Парфюмите "Салвадор Дали" са ексклузивни, защото се произвеждат в ограничени серии и всеки един флакон се смята за произведение на изкуството. Ако имате повече възможности може да си закупите парфюм от музея на Салвадор Дали произведен преди 60 години. Общодостъпните марки  (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) може да откриете и в нашият онлайн магазин. Като момче Дали е искал да бъде първо готвач и след това човек на изкуството. 

Оценка Salvador Dali Dali 20115