Salvador Dali Black Sun Homme Sport тоалетна вода за мъже

Salvador Dali Black Sun Homme Sport тоалетна вода за мъже
Salvador Dali Black Sun Homme Sport тоалетна вода за мъже
50 мл.
36,90лв.

Код: SAD0005 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
петък 14.05.2021 г.
Лично получаване
петък 14.05.2021 г.

Описание Salvador Dali Black Sun Homme Sport
Състав

Salvador Dali Black Sun Homme Sport е свеж аромат за мъже, който съчетава елегантност, изкуство и спортен дух. Парфюма Black Sun Homme Sport е предназначен, за активния, смел и елегантен мъж. Този уникален, дървесен аромат, ще Ви поощри по всяко време на деня. Флакона е сияещ в синьо и гравиран с мотиов на слънце, за да подчертае символиката на Black Sun Homme Sport.

Уникалния аромат на парфюма Black Sun Homme Sport от Salvador Dali е подходящ не само за вашите спортни дейности, но също така и за бизнес срещи и диви купони. Дълготрайния аромат го прави идеален за ползване от сутринта до вечерта.

Мъжкия аромат Salvador Dali Black Sun Homme Sport е фокусиран върху съвременния човек, който обича здравословния живот и спорта.

Състав

композиция
мускус, касиа, кехлибар, кедър, индийско орехче
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Salvador Dali

Парфюми Salvador Dali | Салвадор Дали е добре познат ходожник от миналият век. Той се включва и в производството на парфюми. Създадени през  40-те и 50-те години на 20-ти век. Парфюмите "Салвадор Дали" са ексклузивни, защото се произвеждат в ограничени серии и всеки един флакон се смята за произведение на изкуството. Ако имате повече възможности може да си закупите парфюм от музея на Салвадор Дали произведен преди 60 години. Общодостъпните марки  (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) може да откриете и в нашият онлайн магазин. Като момче Дали е искал да бъде първо готвач и след това човек на изкуството. 

Оценка Salvador Dali Black Sun Homme Sport