Sally Hansen Miracle Serum серум за растеж на нокти

Sally Hansen Miracle Serum серум за растеж на нокти
Sally Hansen Miracle Serum серум за растеж на нокти
11 мл.

Код: SHN02482 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Sally Hansen Miracle Serum
Характеристика

Продуктът Sally Hansen Miracle Serum гарантира професионална грижа за вашите нокти.

Характеристики:

  • подпомага здравословния растеж на ноктите
  • подсилва ноктите
  • подхранва ноктите и кожичките на ноктите

Начин на употреба:
Нанесете един слой директно върху ноктите.

Характеристика

Ефект
стимулация на растежа

За марката Sally Hansen

p>Козметика Sally Hansen | Sally Hansen е една от най-успешните марки в грижата за ноктите. Тя е кръстена на своята създателка, която в края на петдесетте години на миналия век създава защитен лак за нокти. Той бързо печели огромна популярност не само сред обществото, но също така и от професионалните маникюристи.
Козметиката Sally Hansen съдържа билкови екстракти и ексклузивни съставки като перли, коралов калций и протеини, като доставя необходимите витамини и минерали, на ноктите и ги предпазва от изсушаване. В състава на лаковете не може да намери формалдехид, DBP (дибутилфталат) или толуол и са тествани изключително чрез алтернативни методи - т.е. не върху животни.
Sally Hansen в момента е световен лидер в областта на цвета на ноктите, като всичко това е благодарение на техния богат опит и в сътрудничество с водещи модни дизайнери. Марката се фокусира върху лечението на увредените нокти ( укрепващ лак, подхранващи масла и т.н.) и не на последно място, премахването на нокъта.
Философията на Sally Hansen е проста - да образова потребителите в разработването на висококачествени, ефективни продукти, които са лесни за прилагане и също са на конкурентни цени. Заслужава да се отбележи, че компанията също така предлага широка гама от инструменти за маникюр -  различни машинки, пилички за нокти и др.

Оценка Sally Hansen Miracle Serum