Royal and Langnickel S.I.L.K Pro четка за вежди и мигли

Royal and Langnickel S.I.L.K Pro четка за вежди и мигли
Royal and Langnickel S.I.L.K Pro четка за вежди и мигли
BC510
12,50лв.

Код: ROK1689 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Описание на продукта Royal and Langnickel S.I.L.K Pro

Четката за очи Royal and Langnickel S.I.L.K Pro е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.

Характеристики:

  • помага за усъвършенстване на грима
  • чудесно приляга в ръката
  • за пътуване и дамска чанта

Състав:

  • от естествени влакна

Начин на употреба:
Частта с четки ползвайте за оформяне на веждите или отстраняване на излишния цвят. Използвайте гребена след нанасяне на спирала, с разресване ще отделите миглите и ще предотвратите възможно сплитане.

За марката Royal and Langnickel

Уникалните комплекти четки Royal and Langnickel ще ви осигурят перфектен грим когато и където и да е! Те са професионални козметични четки в различни размери и форми, които значително улесняват нанасянето на вашия ежедневен грим.

Благодарение на комплектите Royal and Langnickel няма да се налага да губите време в търсене на четките за вашия грим, фон дьо тен и гланц за устни. Всички четки, които са ви необходими, ще откриете подредени в калъф.

Комплектите четки Royal and Langnickel са много практични и компактни и ви помагат да създадете перфектен грим. Едновременно с това спестяват и много време, благодарение на което са изключително практични.

Влакната на четките Royal and Langnickel се справят с консистенцията на сухите и кремообразни  гримове. С помощта на тези четки ще създадете най-красивия грим и ще ослепите останалите с него!

Оценка Royal and Langnickel S.I.L.K Pro