Royal and LangnickelModa Beautiful Eyes комплект четки

2×
Royal and Langnickel Moda Beautiful Eyes комплект четки
Royal and Langnickel Moda Beautiful Eyes комплект четки
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
39,50лв.

Спестете 5%
6 бр.
37,50лв.

  • Royal and Langnickel Moda Beautiful Eyes комплект четки
  • Royal and Langnickel Moda Beautiful Eyes комплект четки
В наличност | Код: ROK1676

Комплектът съдържа: Eyebrow Brush + Bevelled Eyeshadow Brush + Brush for Shading and Transitions + Brush for Eyelashes and Eyebrows + Brush for Smoky Eyeshadow + Eyeshadow Brush + Case

1
Еконт
вторник 7.12.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 6.12.2021 г.

Комплекта четки за грим Royal and Langnickel Moda Beautiful Eyes ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист.

Характеристика

Тип комплекти
подаръчен комплект

Уникалните комплекти четки Royal and Langnickel ще ви осигурят перфектен грим когато и където и да е! Те са професионални козметични четки в различни размери и форми, които значително улесняват нанасянето на вашия ежедневен грим.

Благодарение на комплектите Royal and Langnickel няма да се налага да губите време в търсене на четките за вашия грим, фон дьо тен и гланц за устни. Всички четки, които са ви необходими, ще откриете подредени в калъф.

Комплектите четки Royal and Langnickel са много практични и компактни и ви помагат да създадете перфектен грим. Едновременно с това спестяват и много време, благодарение на което са изключително практични.

Влакната на четките Royal and Langnickel се справят с консистенцията на сухите и кремообразни  гримове. С помощта на тези четки ще създадете най-красивия грим и ще ослепите останалите с него!