Rowenta Elite Optiliss Keratin & Shine SF3122D0 за изправяне на косата

Rowenta Elite Optiliss Keratin & Shine SF3122D0 за изправяне на косата
Rowenta Elite Optiliss Keratin & Shine SF3122D0 за изправяне на косата

Код: ROW02327 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Rowenta Elite Optiliss Keratin & Shine SF3122D0
Характеристика

С пресата за коса Rowenta Elite Optiliss Keratin & Shine SF3122D0 лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.

Характеристики:

  • отлично изправя косата
  • кабел с въртящ се накрайник
  • възможност за регулиране на температурата
  • функция автоматично изключване след дълга неактивност
  • предотвратява накъдряне на косата

Начин на употреба:
Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
mрежов

За марката Rowenta

Rowenta е традиционна и много популярна немска марка уреди за грижа за косата и бръснене за жени и мъже. Благодарение на високото качество на своите продукти, тя привлича още от 1909 година и най-взискателните клиенти. От самото си основаване Rowenta има за цел да подобрява живота на хората всеки ден чрез интелигентни решения, предоставящи отлични резултати и при продължителна употреба.

Безконкурентен технологичен напредък, изящен дизайн и неповторима практичност съпровождат марката от основаването й, и са присъщи за всички продукти. Пресата за коса Rowenta, машата за коса, сешоарът Rowenta, епилаторът или самобръсначката за мъже са само част от уредите, които облекчават вашата ежедневната грижа за косата и тялото.

Атрибутите качество, дълготрайност, съвършен дизайн и спазване на строгите екологични норми се отразяват в цялостната продукция на марката и благодарение на тях Rowenta се радва на трайна популярност сред взискателните потребители.

Оценка Rowenta Elite Optiliss Keratin & Shine SF3122D0