Roja Parfums Scandal, парфюм тестер за мъже 50 мл. | notino.bg

Roja Parfums Scandal

парфюм тестер за мъже 50 мл.

Roja Parfums Scandal парфюм тестер за мъже 50 мл.
Roja Parfums Scandal парфюм тестер за мъже 50 мл.
Roja Parfums Scandal парфюм тестер за мъже 50 мл.
Roja Parfums Scandal парфюм тестер за мъже 50 мл.
Roja Parfums Scandal парфюм тестер за мъже 50 мл.
Roja Parfums Scandal парфюм тестер за мъже 50 мл.
парфюм тестер за мъже 50 мл.
633,00лв.

Код: ROJ0306 | Остават последните 2 бр.
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник, 20.08.2018 г.

Информация за парфюма Roja Parfums Scandal

Scandal е fougerе аромат за мъже от британската марка нишови (niche) парфюми Roja Parfums. Oт 2007г. марката Roja Parfums предлага на своите клиенти напълно ново разбиране за лукс и изисканост в парфюмерията на модерното време. Под покровителството е на един от най-славните дизайнери на парфюми, чието име носи гордо. Roja Dove е прославен с ползването на съществуващите най-качествени съставки, прецизност с огромно внимание към детайла и лична философия да не се задоволява с нищо, по-малко от най-доброто. Парфюмът Roja Parfums Scandal е аромат за мъже, които обичат да са в центъра на вниманието.

„Една моя приятелка ми каза: „Бих сграбчила всеки мъж, който ухае така”. Това ме вдъхнови, защото разбрах, че съм достигнал ефекта, който исках да създам, защото без съмнения той работи”, казва Roja Dove за аромата Roja Parfums Scandal, парфюмът, който обещава, че „гарантира, че за вас ще се говори”. Всъщност това подсказва самотното име: „Скандал”.
Ароматът на Roja Parfums Scandal се отваря в увода от акордите на лимон, бергамот, лист от портокалово дърво, мента, лавандула, босилек и естрагон. В сърцето ухаят момина сълза, столистна роза, жасмин от Грас и теменуга, а базата е съставена от тоновете на ревен, кардамон, карамфил, индийско орехче, мъх, пачули, ветивер, бобова тонка, лабданум, амбра, мускус, кедър и кашмирено и сандалово дървета. Цялостният аромат, привлекателно съчетаващ в композиция fougere ароматните, дървесните и цитрусовите оттенъци със свежите пикантни и зелени аспекти, е свеж, сух и сладък, с усет на подправки, греещ и чувствен.

Босилекът, ментата, лавандулата и естрагонът придават своята осезаема ароматна свежест на смесицата бергамот, лимон и листа на портокаловото дърво. Композицията допълват сладките докосвания на жасмина, теменугата, розата и момината сълза и е загряна от редките дървета и подправките. Всичко това, пленено от ветивера, пачули и мъховите тонове, с необикновената нотка на ревена и на чувствената база от амбра, мускус, кожения лабданум и бобове тонка. С аромата Scandal, който не може да се замени или пропусне, Roja Dove отново доказа, че неговите творби в парфюмерията заслужават вниманието на най-взискателните експерти.

Опаковката не Roja Parfums Scandal е разкошна и едновременно мъжествено елегантна. Както при всички аромати Roja Parfums, флаконът Scandal също е майсторско ръчно творение, изработен във Франция от най-чистото достъпно стъкло. Златният етикет е ръчно вграден в стъклото в Англия, а красивата, декоративна капачка, символ на Roja Parfums, е с отново ръчно вложени кристали Сваровски.  Флаконът на Roja Parfums Scandal е опакован в красива, разкошно изглеждаща кутийка.

Парфюмът Roja Parfums Scandal е подходящ за ден и вечер през цялата година. Най-добре обаче се откроява през пролетните и летните дни. Завинаги ще привлече предимно любителите на оригинални fougere аромати с изразителен ароматен, дървесен и цитрусов оттенък, а също и тези, които наистина се наслаждават на вниманието на обкръжението. Roja Parfums Scandal обгръща своя притежател с впечатляващ, пикантен, свеж и греещ аромат и съвършено изразява неговото смело самочувствие.

Roja Parfums Scandal - майсторски ароматен fougere парфюм за мъже, които обичат да са в центъра на вниманието.

Състав

база
ветивер, зърна от тонка, индийско орехче, карамфил, кардамон, кашмирено дърво, кедър, кехлибар, лабданум, мускус, мъх, пачули, ревен, сандалово дърво
глава
бергамот, босилек, естрагон, лавандула, лимон, лист от портокалово дърво, мента
сърце
жасмин, момина сълза, роза de Mai, теменуга
Вид аромат
Ароматни, Пикантни

За марката Roja Parfums

Roja Parfums предлага луксозна и изискана парфюмерия на съвремието, включваща парфюми с прекрасни аромати, които ще обогатят вашия дом. При създаването на ароматните шедьоври майсторът на парфюми, Roja Dove (Роха Дав), използва само най-качествените съставки и обръща особено внимание на всеки детайл.

Най-фините нишови парфюми, с уникални ароматни съставки, дискретно носят качество, лукс и изтънченост и са много дълготрайни. Нишовите парфюми Roja Parfums са сътворени със семпла концепция: създаване на съвършени аромати и предоставяне възможност на всеки потребител, сам да избере своя.

Уханията се съхраняват в луксозни опаковки от скъпи естествени материали, като кристално стъкло, злато, скъпоценни камъни или естествена коприна. Шедьоври са не само самите ухания, но и техните флакони.

Всеки се произвежда във Франция от кристално стъкло, после преминава специален процес, продължаващ три дни за ръчно декориране със златния плакет в Англия. Капачката на всеки флакон, символ на Roja Parfums, е украсена ръчно с четиринадесет кристали Swarovski.

Всеки парфюмен флакон се съхранява в скъпа представителна касета, ръчно изработена от майстори в Англия, от качествена хартия, дърво и коприна. Пожелайте си лукса на уникалните нишови ухания Roja Parfums!

Menu