Roja Parfums Risqué

парфюм за жени 50 мл.

Roja Parfums Risqué парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Risqué парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Risqué парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Risqué парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Risqué парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Risqué парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Risqué парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Risqué парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Risqué парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Risqué парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Risqué парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Risqué парфюм за жени 50 мл.
50 мл.
849,00лв.

Код: ROJ0257 | Повече от 5 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда, 18.07.2018 г.

Информация за парфюма Roja Parfums Risqué

Risqué е шипров аромат за жени от британската марка нишови (niche) парфюми Roja Parfums. Oт 2007г. марката Roja Parfums предлага на своите клиенти напълно ново разбиране за лукс и изисканост в парфюмерията на модерното време. Под покровителството е на един от най-славните дизайнери на парфюми, чието име носи гордо. Roja Dove е прославен с ползването на съществуващите най-качествени съставки, прецизност с огромно внимание към детайла и лична философия да не се задоволява с нищо, по-малко от най-доброто. Парфюмът Parfém Roja Parfums Risqué е ароматно произведение на отклонението от обществените правила.

„Когато създавах аромата Risqué, мислех за това, как обществото ни казва да се държим, мислим и постъпваме. И така, създадох парфюм, който изглежда приспособим и дисциплиниран, но както се развива, започва да разкрива своята чувствена база, която с всяко вдишване става по-грееща, по-тъмна и по-осезаема“, описва Roja Dove своето вдъхновение за създаването на Roja Parfums Risqué. Така е възникнал парфюмът, който е видял бял свят под мотото: „На прага на забраненото...”

Ароматът на Roja Parfums Risqué се отваря в увода от акордите на бергамот, в сърцето ухаят зюмбюл, столистна роза, жасмин от Грас, иланг-иланг, лайка и праскова, а базата е създадена от тоновете на пачули, дъбов мъх, ветивер, кедър и лабданум. Цялостният аромат, с въображение съчетаващ цитрусовите и дървесните оттенъци със земните, на розата и другите цветни аспекти и свежите подправки, е греещ и сух и свеж, сладък и леко кожен.

Бергамотът придава на аромата Roja Parfums Risqué оживителна свежест, уравновесяваща скритите дълбини на парфюма, в които дъбовият мъх се преплита с пачули, кедър и ветивер, и после се изразява нотката на лабданума. Цялата композиция е подсладена от докосването на прасковата, жасмина, розата и иланг-иланг и почти наркотичната нота на зюмбюла, с необичайно докосване на лайката. С аромата Risqué с изключително интригуващо развитие Roja Dove отново доказа, че неговите творби в парфюмерията заслужават вниманието и на най-взискателните експерти.

Опаковката на Roja Parfums Risqué е разкошна и едновременно фино елегантна. Както при всички аромати Roja Parfums, флаконът Risqué също е майсторско ръчно творение, изработен във Франция от най-чистото достъпно стъкло. Златният етикет е ръчно вграден в стъклото в Англия, а красивата, декоративна капачка, символ на Roja Parfums, е с отново ръчно вложени кристали Сваровски.  Флаконът Roja Parfums Risqué е опакован в красива, разкошно изглеждаща кутийка.

Парфюмът Roja Parfums Risqué е подходящ за дневно и вечерно носене през цялата година, но най-добре се откроява през хладните месеци. Завинаги ще привлече предимно любителките на оригинални шипрови и цветни аромати с изразителен цитрусов и дървесен оттенък, а също и жените, които обичат да изявяват своята индивидуалност и смелост да не съблюдават изцяло правилата. Roja Parfums Risqué ще обгърне своята притежателка в комплексен, предимно свеж и сладък аромат с интригуващо развитие и надеждно ще й помогне да привлече вниманието на обкръжаващите. Благодарение на най-високото качество и несравнимия лукс във всеки аспект и детайл, парфюмът Roja Parfums Risqué е идеален подарък за близка жена, на която искате да пожелаете наистина най-доброто.

Roja Parfums Risqué - интригуващо развиващ се шипров парфюм за жени, които обичат да бъдат на ръба на обществените правила.

Състав

база
ветивер, дъбов мъх, кедър, лабданум, пачули
глава
бергамот
сърце
жасмин, зюмбюл, иланг-иланг, лайка, праскова, роза de Mai
Вид аромат
Цветни, Шипрови

За марката Roja Parfums

Roja Parfums предлага луксозна и изискана парфюмерия на съвремието, включваща парфюми с прекрасни аромати, които ще обогатят вашия дом. При създаването на ароматните шедьоври майсторът на парфюми, Roja Dove (Роха Дав), използва само най-качествените съставки и обръща особено внимание на всеки детайл.

Най-фините нишови парфюми, с уникални ароматни съставки, дискретно носят качество, лукс и изтънченост и са много дълготрайни. Нишовите парфюми Roja Parfums са сътворени със семпла концепция: създаване на съвършени аромати и предоставяне възможност на всеки потребител, сам да избере своя.

Уханията се съхраняват в луксозни опаковки от скъпи естествени материали, като кристално стъкло, злато, скъпоценни камъни или естествена коприна. Шедьоври са не само самите ухания, но и техните флакони.

Всеки се произвежда във Франция от кристално стъкло, после преминава специален процес, продължаващ три дни за ръчно декориране със златния плакет в Англия. Капачката на всеки флакон, символ на Roja Parfums, е украсена ръчно с четиринадесет кристали Swarovski.

Всеки парфюмен флакон се съхранява в скъпа представителна касета, ръчно изработена от майстори в Англия, от качествена хартия, дърво и коприна. Пожелайте си лукса на уникалните нишови ухания Roja Parfums!

Menu