Roja Parfums Innuendo

парфюмна вода за жени 50 мл.

Roja Parfums Innuendo парфюмна вода за жени 50 мл.
Roja Parfums Innuendo парфюмна вода за жени 50 мл.
Roja Parfums Innuendo парфюмна вода за жени 50 мл.
Roja Parfums Innuendo парфюмна вода за жени 50 мл.
Roja Parfums Innuendo парфюмна вода за жени 50 мл.
Roja Parfums Innuendo парфюмна вода за жени 50 мл.
50 мл.

Код: ROJ0240 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за парфюма Roja Parfums Innuendo

Innuendo е цветен аромат за жени от британската марка нишови (niche) парфюми Roja Parfums. Oт 2007г. марката Roja Parfums предлага на своите клиенти напълно ново разбиране за лукс и изисканост в парфюмерията на модерното време. Под покровителството е на един от най-славните дизайнери на парфюми, чието име носи гордо. Roja Dove е прославен с ползването на съществуващите най-качествени съставки, прецизност с огромно внимание към детайла и лична философия да не се задоволява с нищо, по-малко от най-доброто. Нежният парфюм Roja Parfums Innuendo е знак на почит на Roja Dove към женствеността.

„Това творение е моята почит към всичко женствено: чекмеджето с бельо, грима и елегантния външен вид. То е като милувка на кашмир по кожата или нежна женска целувка, която остава с вас завинаги”, казва Roja Dove за своето вдъхновение за създаване на парфюма Innuendo. И наистина. Парфюмът Roja Parfums Innuendo е огромен женствен букет, свеж и леко сладък и греещ, мек и пудрен с нежни докосвания на чувствеността.

Ароматът на парфюма Innuendo се отваря в увода от акордите на бергамот, лимон и портокал, в сърцето ухаят столистна роза, жасмин от Грас, иланг-иланг и теменуга, а базата е създадена от тоновете на пачули, сандалово дърво, бобова тонка, корен на ирис, лабданум и мускус. Цялостният аромат, в цветната дървесна мускусна композиция, чудесно съчетаващ уханието на цветята с цитрусовите, дървесните, балсамовите, ароматичните, пудрените и сладките аспекти, е като нежен шепот, прекрасна ода на женствеността.

Roja Parfums Innuendo е необятен женствен букет, в който към много обичаните от Roja цветове на жасмина, розата и иланг-иланг, се добавя фина теменуга. Букет, загряващ от сандаловото дърво и пачули, освежен от цитрусовите и нежно отпочиващ на базата с признаци на чувственост и интригуващо докосване на пригладения, леко кожен лабданум. Затворете очи и се наслаждавайте на нежния шепот и леката милувка в ароматно подобие.

Опаковката на Roja Parfums Innuendo е разкошна. Както при всички аромати Roja Parfums, флаконът на Innuendo също е майсторско ръчно творение, изработен във Франция от най-чистото достъпно стъкло. Златният етикет е ръчно вграден в стъклото в Англия, а красивата, декоративна капачка, символ на Roja Parfums, е с отново ръчно вложени кристали Сваровски.  Флаконът на Roja Parfums Innuendo е опакован в красива, разкошно изглеждаща кутийка.

Парфюмът Roja Parfums Innuendo е особено подходящ за дневно носене през пролетните месеци. Този прекрасен парфюм ще привлече завинаги предимно любителките на нежни флорални аромати, особено такива, които са включени в оригинални композиции със свежи цитрусови плодове и фина база с докосване до чувствеността. Roja Parfums Innuendo ще помогне на притежателката си да изрази своята женственост и надеждно да предизвика изпълненото с възхищение внимание на обкръжаващите. Благодарение на най-високото качество и несравнимия лукс във всеки аспект и детайл, парфюмът Roja Parfums Innuendo е идеален подарък за близка жена, на която искате да пожелаете наистина най-доброто.

Roja Parfums Innuendo - нежна ода на женствеността във флорален парфюм от майстора на парфюмите.

Състав

база
зърна от тонка, ирис и корен, лабданум, мускус, пачули, сандалово дърво
глава
бергамот, лимон, портокал
сърце
жасмин, иланг-иланг, роза de Mai, теменуга
Вид аромат
други

За марката Roja Parfums

Roja Parfums предлага луксозна и изискана парфюмерия на съвремието, включваща парфюми с прекрасни аромати, които ще обогатят вашия дом. При създаването на ароматните шедьоври майсторът на парфюми, Roja Dove (Роха Дав), използва само най-качествените съставки и обръща особено внимание на всеки детайл.

Най-фините нишови парфюми, с уникални ароматни съставки, дискретно носят качество, лукс и изтънченост и са много дълготрайни. Нишовите парфюми Roja Parfums са сътворени със семпла концепция: създаване на съвършени аромати и предоставяне възможност на всеки потребител, сам да избере своя.

Уханията се съхраняват в луксозни опаковки от скъпи естествени материали, като кристално стъкло, злато, скъпоценни камъни или естествена коприна. Шедьоври са не само самите ухания, но и техните флакони.

Всеки се произвежда във Франция от кристално стъкло, после преминава специален процес, продължаващ три дни за ръчно декориране със златния плакет в Англия. Капачката на всеки флакон, символ на Roja Parfums, е украсена ръчно с четиринадесет кристали Swarovski.

Всеки парфюмен флакон се съхранява в скъпа представителна касета, ръчно изработена от майстори в Англия, от качествена хартия, дърво и коприна. Пожелайте си лукса на уникалните нишови ухания Roja Parfums!

Menu