Roja Parfums Fetish

Roja Parfums Fetish
Roja Parfums Fetish
50 мл.

Код: ROJ0262 | Този продукт не е в наличност

Описание Roja Parfums Fetish
Състав

Fetish е шипров аромат за мъже от британската марка нишови (niche) парфюми Roja Parfums. Oт 2007г. марката Roja Parfums предлага на своите клиенти напълно ново разбиране за лукс и изисканост в парфюмерията на модерното време. Под покровителството е на един от най-славните дизайнери на парфюми, чието име носи гордо. Roja Dove е прославен с ползването на съществуващите най-качествени съставки, прецизност с огромно внимание към детайла и лична философия да не се задоволява с нищо, по-малко от най-доброто. Изключително чувственият парфюм Roja Parfums Fetish е непреходно мъжествен и е също пристрастно привлекателна разработка на аромата на кожа.

„Естествената кожа може да бъде толкова принуждаваща, че за мнозина се превръща в известен фетиш. Искам да кажа, кожата в мъжкия свят. Искам да кажа, леко чувствено докосване до кожата и непреходна привлекателност на успешния, мъжествен мъж и нещата с които се обгражда”, казва Roja Dove за парфюма Fetish и добавя: „Бъдете внимателни, защото съм създал парфюм, и един път попаднете ли под влиянието на неговата магия, няма връщане назад...”.

И действително. Roja Parfums Fetish означава опасна съблазнителност. Неговият аромат се отваря в увода от акордите на лимон, бергамот и зелен лимон (лайм), в сърцето ухаят нероли, жасмин от Грас, теменуга и смокиня, а базата е създадена от тоновете на кардамон, елеми смола, пипер и розов пипер, канела, пачули, дъбов мъх, ветивер, бензоин, ванилия, лабданум, амбра, мускус и разбира се кожа. Цялостният аромат, мъжествен и впечатляващ в шипрова композиция, съчетаващ доминиращия кожен оттенък с цитрусите и дървесните аспекти с балсамови и ароматични докосвания, е греещ, леко сладък, с изразителни подправки и необятно чувствен.

Цитрусите доставят на богатата, кожена композиция на парфюма Roja Parfums Fetish докосване до динамичността, цветята в сърцето допълват специфичната сладост, а базата изцяло излъчва чувственост. Със своя шипров, изключително мъжествен, чувствен аромат, разработка на тема аромат на кожа, Roja Dove отново доказа, че неговите творби в парфюмерията заслужават вниманието на най-взискателните експерти.

Опаковката на Roja Parfums Fetish е разкошна и едновременно мъжествено елегантна. Както при всички аромати Roja Parfums, флаконът на Fetish също е майсторско ръчно творение, изработен във Франция от най-чистото достъпно стъкло. Златният етикет е ръчно вграден в стъклото в Англия, а красивата, декоративна капачка, символ на Roja Parfums, е с отново ръчно вложени кристали Сваровски.  Флаконът на Roja Parfums Fetish е опакован в красива, разкошно изглеждаща кутийка.

Парфюмът Roja Parfums Fetish е подходящ за ден и вечер през цялата година. Най-добре се откроява през по-хладните месеци. Този пристрастно привлекателен парфюм завинаги ще се хареса предимно любителите на оригинална разработка на кожения аромат с изразителен цитрусов оттенък и разбира се всеки мъж, който обича да показва своята мъжественост. Roja Parfums Fetish ще помогне на своя притежател да бъде напълно неустоим.

Roja Parfums Fetish - пристрастно чувствен, необикновено мъжествен аромат на кожа в шипрова композиция.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, лимон, зелен лимон (лайм)
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
теменуга, жасмин, смокиня, нероли
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
розов пипер, лабданум, пачули, мускус, ветивер, кехлибар, кожа, канела, дъбов мъх, пипер, ванилия, елеми, бензоин, кардамон
Вид аромат
Шипрови

За марката Roja Parfums

Roja Parfums предлага луксозна и изискана парфюмерия на съвремието, включваща парфюми с прекрасни аромати, които ще обогатят вашия дом. При създаването на ароматните шедьоври майсторът на парфюми, Roja Dove (Роха Дав), използва само най-качествените съставки и обръща особено внимание на всеки детайл.

Най-фините нишови парфюми, с уникални ароматни съставки, дискретно носят качество, лукс и изтънченост и са много дълготрайни. Нишовите парфюми Roja Parfums са сътворени със семпла концепция: създаване на съвършени аромати и предоставяне възможност на всеки потребител, сам да избере своя.

Уханията се съхраняват в луксозни опаковки от скъпи естествени материали, като кристално стъкло, злато, скъпоценни камъни или естествена коприна. Шедьоври са не само самите ухания, но и техните флакони.

Всеки се произвежда във Франция от кристално стъкло, после преминава специален процес, продължаващ три дни за ръчно декориране със златния плакет в Англия. Капачката на всеки флакон, символ на Roja Parfums, е украсена ръчно с четиринадесет кристали Swarovski.

Всеки парфюмен флакон се съхранява в скъпа представителна касета, ръчно изработена от майстори в Англия, от качествена хартия, дърво и коприна. Пожелайте си лукса на уникалните нишови ухания Roja Parfums!

Оценка Roja Parfums Fetish