Roja Parfums Enigma

парфюмна вода за жени 2 мл. мостра

Roja Parfums Enigma парфюмна вода за жени 2 мл. мостра
Roja Parfums Enigma парфюмна вода за жени 2 мл. мостра
Roja Parfums Enigma парфюмна вода за жени 2 мл. мостра
Roja Parfums Enigma парфюмна вода за жени 2 мл. мостра
Roja Parfums Enigma парфюмна вода за жени 2 мл. мостра
Roja Parfums Enigma парфюмна вода за жени 2 мл. мостра
Roja Parfums Enigma парфюмна вода за жени 2 мл. мостра
Roja Parfums Enigma парфюмна вода за жени 2 мл. мостра
2 мл. мостра
26,40лв.

Код: ROJ0413 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
вторник, 24.07.2018 г.

Информация за парфюма Roja Parfums Enigma

Enigma е ориенталски аромат за жени от британската марка нишови (niche) парфюми Roja Parfums. Oт 2007г. марката Roja Parfums предлага на своите клиенти напълно ново разбиране за лукс и изисканост в парфюмерията на модерното време. Под покровителството е на един от най-славните дизайнери на парфюми, чието име носи гордо. Roja Dove е прославен с ползването на съществуващите най-качествени съставки, прецизност с огромно внимание към детайла и лична философия да не се задоволява с нищо, по-малко от най-доброто. Свеж и плодово сладък, парфюмът Roja Parfums Enigma е загадъчен с впечатляващата разработка на тема аромата на цветята и плодовете в пудрена ориенталска композиция.

„Мистерията на името ме подтикна да създам аромат, който изглежда да е всичко за всички, но самият е определен и уверен, докато в другите създава неясноти”, казва симптоматично и загадъчно Roja Dove за Roja Parfums Enigma и ароматът на този парфюм отговаря на това. Тайнствен и завладяващо впечатляващ, парфюмът Enigma („енигма“ или „загадка“) привлича и значително „завива свят“.

Ароматът Roja Parfums Enigma се отваря в увода от акордите на бергамот, в сърцето ухаят здравец, жасмин от Грас, столистна роза, нероли, иланг-иланг, хелиотроп и праскова а базата е създадена от тоновете на пачули, сандалово дърво, ванилия, корен на ирис, амбра и мускус. Цялостният аромат, впечатляващ в ориенталска композиция, съчетаващ пудрените, дървесните и цветните оттенъци с цитрусовите аспекти с докосване на ванилията, е богат, деликатен и свеж, охлаждащ, сладък и плодов.

Бергамотът, здравецът и нероли дават свежест на богатия цветен букет, в сърцето на който предоставя чувственост смесицата на иланг-иланг и прасковата, и то на фината, богата база от сандалово дърво, пачули, ванилия и амбра с пудрени акценти на корена на ирис и мускуса. С аромата Enigma Roja Dove отново доказа, че неговите творби в парфюмерията заслужават вниманието на най-взискателните експерти.

Опаковката на Roja Parfums Enigma е разкошна и едновременно фино елегантна. Както при всички аромати Roja Parfums, флаконът на Enigma също е майсторско ръчно творение, изработен във Франция от най-чистото достъпно стъкло. Златният етикет е ръчно вграден в стъклото в Англия, а красивата, декоративна капачка, символ на Roja Parfums, е с отново ръчно вложени кристали Сваровски.  Флаконът на Roja Parfums Enigma е опакован в красива, разкошно изглеждаща кутийка.

Парфюмът Roja Parfums Enigma е подходящ за дневно и вечерно носене през цялата година, но най-добре се откроява през пролетните и есенните месеци. Завинаги ще привлече предимно любителките на оригинални цветни ориенталски аромати с изразителен пудрен и плодов оттенък и също тези дами, които търсят парфюм, изпълнен със смисъл. Roja Parfums Enigma придава на своята притежателка интригуваща тайнственост и надеждно предизвиква изпълненото с възхищение внимание на обкръжаващите.

Roja Parfums Enigma - аромат на праскова и цветя в свежа, тайнствена и съблазнително впечатляваща ориенталска композиция.

Състав

Вид аромат
други

За марката Roja Parfums

Roja Parfums предлага луксозна и изискана парфюмерия на съвремието, включваща парфюми с прекрасни аромати, които ще обогатят вашия дом. При създаването на ароматните шедьоври майсторът на парфюми, Roja Dove (Роха Дав), използва само най-качествените съставки и обръща особено внимание на всеки детайл.

Най-фините нишови парфюми, с уникални ароматни съставки, дискретно носят качество, лукс и изтънченост и са много дълготрайни. Нишовите парфюми Roja Parfums са сътворени със семпла концепция: създаване на съвършени аромати и предоставяне възможност на всеки потребител, сам да избере своя.

Уханията се съхраняват в луксозни опаковки от скъпи естествени материали, като кристално стъкло, злато, скъпоценни камъни или естествена коприна. Шедьоври са не само самите ухания, но и техните флакони.

Всеки се произвежда във Франция от кристално стъкло, после преминава специален процес, продължаващ три дни за ръчно декориране със златния плакет в Англия. Капачката на всеки флакон, символ на Roja Parfums, е украсена ръчно с четиринадесет кристали Swarovski.

Всеки парфюмен флакон се съхранява в скъпа представителна касета, ръчно изработена от майстори в Англия, от качествена хартия, дърво и коприна. Пожелайте си лукса на уникалните нишови ухания Roja Parfums!

Menu