Roja Parfums Beguiled, парфюм за жени 50 мл. | notino.bg

Roja Parfums Beguiled

парфюм за жени 50 мл.

Roja Parfums Beguiled парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Beguiled парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Beguiled парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Beguiled парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Beguiled парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Beguiled парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Beguiled парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Beguiled парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Beguiled парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Beguiled парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Beguiled парфюм за жени 50 мл.
Roja Parfums Beguiled парфюм за жени 50 мл.
парфюм за жени 50 мл.
686,00лв.

Код: ROJ0319 | Повече от 5 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник, 20.08.2018 г.

Информация за парфюма Roja Parfums Beguiled

Beguiled е цветен аромат за жени от британската марка нишови (niche) парфюми Roja Parfums. Oт 2007г. марката Roja Parfums предлага на своите клиенти напълно ново разбиране за лукс и изисканост в парфюмерията на модерното време. Под покровителството е на един от най-славните дизайнери на парфюми, чието име носи гордо. Roja Dove е прославен с ползването на съществуващите най-качествени съставки, прецизност с огромно внимание към детайла и лична философия да не се задоволява с нищо, по-малко от най-доброто. Комплексен и необятно впечатляващ парфюмът Roja Parfums Beguiled е ароматна творба на неуловимата сила да омагьоса другите.

„За мен парфюмеристът е поет или разказвач, който създава осезаемо от неосезаемото”, споделя Roja Dove за своето вдъхновение за сътворяването на парфюма Beguiled и обяснява, че неговото наименование (преведено като „очарован”, „омагьосан”, но също „съблазнен”) означава много. „То означава да имаш някаква власт над някого и аз чувствах, че мислейки за тази дума, мога за създам наистина могъщ и комплексен парфюм”. Без преувеличение може да се каже, че Roja Dove наистина успя отново да изненада и въодушеви своите клиенти с парфюм, който в уханието си улавя идеята, момента, когато „нищо не е такова, както изглежда”.

Roja Parfums Beguiled представлява съвършено уравновесено съчетание на сладостта и свежестта с финеса и пудрения оттенък в изключително комплексен, цветен аромат за жени, които знаят как да ползват личния си чар. Ароматът на парфюма Beguiled се отваря в увода от акордите на бергамот, лимон и мандарина, в цветното сърце ухаят столистна роза, жасмин от Грас и иланг-иланг, а базата е създадена от тоновете на листа на малина, пачули, дъбов мъх, сандалово дърво, корен на ирис, черен и розов пипер. Цялостният аромат, в комплексната композиция, силно спояваща сочните и свежи цитрусови, сладки, пудрени и цветни оттенъци с идейните дървесни аспекти с подправки, е сладък, свеж, нежен и преди всичко очарователно женствен.

Опаковката на Roja Parfums Beguiled е разкошна. Както при всички аромати Roja Parfums, флаконът на Beguiled също е майсторско ръчно творение, изработен във Франция от най-чистото достъпно стъкло. Златният етикет е ръчно вграден в стъклото в Англия, а красивата, декоративна капачка, символ на Roja Parfums, е с отново ръчно вложени кристали Сваровски.  Флаконът на Roja Parfums Beguiled е опакован в красива, разкошно изглеждаща кутийка.

Парфюмът Roja Parfums Beguiled е подходящ за ден и вечер през цялата година. Този магически парфюм завинаги ще привлече предимно обожателките на комплексни цветни аромати. Roja Parfums Beguiled ще помогне на притежателката си да изрази своя женски чар и надеждно да предизвика изпълненото с възхищение внимание на обкръжаващите. Благодарение на най-високото качество и несравнимия лукс във всеки аспект и детайл, парфюмът Roja Parfums Beguiled е идеален подарък за близка жена, на която искате да пожелаете наистина най-доброто.

Roja Parfums Beguiled - комплексен цветен парфюм за жени, които обичат да очароват и малко да объркват.

Състав

база
дъбов мъх, ирис и корен, листо от малина, пачули, пипер, розов пипер, сандалово дърво
глава
бергамот, лимон, мандаринка
сърце
жасмин, иланг-иланг, роза
Вид аромат
Цветни

За марката Roja Parfums

Roja Parfums предлага луксозна и изискана парфюмерия на съвремието, включваща парфюми с прекрасни аромати, които ще обогатят вашия дом. При създаването на ароматните шедьоври майсторът на парфюми, Roja Dove (Роха Дав), използва само най-качествените съставки и обръща особено внимание на всеки детайл.

Най-фините нишови парфюми, с уникални ароматни съставки, дискретно носят качество, лукс и изтънченост и са много дълготрайни. Нишовите парфюми Roja Parfums са сътворени със семпла концепция: създаване на съвършени аромати и предоставяне възможност на всеки потребител, сам да избере своя.

Уханията се съхраняват в луксозни опаковки от скъпи естествени материали, като кристално стъкло, злато, скъпоценни камъни или естествена коприна. Шедьоври са не само самите ухания, но и техните флакони.

Всеки се произвежда във Франция от кристално стъкло, после преминава специален процес, продължаващ три дни за ръчно декориране със златния плакет в Англия. Капачката на всеки флакон, символ на Roja Parfums, е украсена ръчно с четиринадесет кристали Swarovski.

Всеки парфюмен флакон се съхранява в скъпа представителна касета, ръчно изработена от майстори в Англия, от качествена хартия, дърво и коприна. Пожелайте си лукса на уникалните нишови ухания Roja Parfums!

Menu