Rodial Snake Bubble почистваща и детоксикираща маска с активен въглен

Rodial Snake Bubble почистваща и детоксикираща маска с активен въглен
Rodial Snake Bubble почистваща и детоксикираща маска с активен въглен
1 бр.

Код: ROI01572 | Този продукт не е в наличност

Описание Rodial Snake Bubble
Характеристика

Струва ви се, че кожата ви има нужда от грижа в дълбочина? Единствено почистващата и детоксикираща маска с активен въглен Rodial Snake Bubble ще удовлетвори най-високите ви изисквания.

За усещането за свежест и перфектно чиста, сияеща кожа, ще се погрижи комбинацията от активни съставки като бамбукови въглени и кислород под формата на балончета. Дайте на кожата си 10 минути. Само толкова са достатъчни на маската, за да ви направи малко по-красиви.

Характеристики:

 • почиства кожата в дълбочина и освобождава порите
 • премахва замърсяванията, мъртвите кожни клетки и излишния себум
 • след употреба кожата е озарена, свежа и гладка
 • отпушва порите и ревитализира кожата
 • кожата е свежа

Съставки:

 • Syn®-Ake дипептиди – допринасят за спиране на образуването на бръчки и ги изглаждат
 • хиалуронова киселина – придава хидратация за изпънат вид на кожата
 • балончета O₂– окисляват и освежават
 • бамбукови въглени – почистват кожата в дълбочина и отпушват запушените пори
 • серамиди, пептиди
 • витамин C и E
 • колаген

Начин за нанасяне:
Преди употреба разтрийте маската в ръце, за да се разбърка добре съдържанието ѝ. След това свалете защитното фолио от двете страни и нанесете директно върху лицето. Оставете да подейства 10–15 минути, за да могат балончетата с въздух да подействат напълно. След това свалете маската, нежно втрийте остатъците в кожата и изплакнете лицето с хладка вода.

Използвайте маската по 3 начина за максимален ефект:
→ За интензивно снабдяване с кислород на кожата, на която ѝ липсва енергия и е отслабена от влиянието на градската среда, оставете маската да подейства 15–20 минути. След това продължете с нанасяне на серума Rodial Snake 02, като се съсредоточите върху областите с най-голяма концентрация на бръчки. Накрая нанесете хидратиращата грижа Rodial Snake 02 за хидратиране на кожата.

→ За дълбоко почистване на бледа кожа с усещане за запушеност, нанесете маската за 15–20, за да може бамбуковите въглени да изтеглят от кожата токсините и другите замърсявания. След това използвайте Rodial Super Acids Rush Peel, който ще озари кожата. Завършете грижата с любимия си серум или крем.

→ За незабавен изглаждащ и стягащ ефект нанесете маската за 15–20 минути, за да може комбинацията от хиалуронова киселина и пептиди да помогне за повдигане и стягане на кожата. След това продължете с маската Rodial Bee Venom за незабавно изглаждане на кожата и завършете ритуала с хидратираща грижа от същата серия.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
Хидратация, Регулиране на излишния себум, почистване, anti-age, ревитализация, минимизиране на порите
Кога да се нанася
дневен и нощен
Активни вещества
хиалуронова киселина, колаген, витамин E

За марката Rodial

Луксозна козметика Rodial  ще ви дари с невероятен младежки вид и ефективно ще предотврати нежеланите признаци на стареене, като например появата на бръчки и пигментни петна. Козметика  Rodial предлага естествена алтернатива на инжекциите и пластичната хирургия, като осигурява целенасочено решение на проблемите с кожата на цялото тяло. Асортиментът на марката Rodial включва ефективни серии против стареене на кожата, очни кремове, кремове за отслабване, озаряващи и хидратиращи маски и други уникални козметични продукти за вашата очарователна младост!

Оценка Rodial Snake Bubble