Revlon ProfessionalEquave двуфазов балсам за крехка и стресирана коса

Revlon Professional Equave двуфазов балсам за крехка и стресирана коса
Revlon Professional Equave двуфазов балсам за крехка и стресирана коса
200 мл.
20,90лв.

в наличност повече от 5 бр. | Код: REV01660
1
СПИДИ
още утре вторник 25.01.2022 г.
Лично получаване
още утре вторник 25.01.2022 г.

Грижата без изплакванеRevlon Professional Equave придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Ефект
За лесно разресване, регенерация
Тип на скалпа
всички видове скалп
Проблем с косата
kъсаща се коса и цъфтящи краища

Козметика Revlon Professional | Revlon Professional е марка, която предлага професионална грижа за косата и кожата и декоративна козметика, и цялостно принадлежи към голямата козметична марка Revlon. Това е компания, която е със седалище в Барселона. Основана е през 1932 г. от братята Чарлз и Джоузеф Ревсон (Revson) и Чарлз Лахман (Lachman), който в името на марката с основа Revson, придава „L“ от своята фамилия, и оттук названието Revlon, така, както го знаем.
Фирмата започва да продава първоначално обикновен лак за нокти и последователно разширява своя асортимент до толкова, че днес е един от най-големите козметични гиганти, известни по целия свят. Revlon Professional предлага продукти за грижа за косата, стайлинг, боядисване, декоративна козметика и за грижа за косата с високо качество и на достъпни цени, които се ползват в най-известните салони. Тази марка гарантира иновативни и модерни козметични продукти, произведени с помощта на най-новите технологии и в сътрудничеството с признати професионални фризьори и козметици.