Replay for Him, тоалетна вода за мъже 50 мл. | notino.bg

Replay for Him

тоалетна вода за мъже 50 мл.

Replay for Him тоалетна вода за мъже 50 мл.
Replay for Him тоалетна вода за мъже 50 мл.
Replay for Him тоалетна вода за мъже 50 мл.
50 мл.
42,90лв.

Код: REP0004 | Повече от 5 бр. са в наличност

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник, 20.08.2018 г.

Информация за парфюма Replay for Him

Тоалетната вода "Replay for Him" е омагьосващ и автентичен аромат за мъже - оригинален и харизматичен. Основните тонове са създадени от есенции от кардамон и цитруси, които придават на аромата правилната сочност. В сърцето на тази елегантна тоалетна вода се съдържат нотки индийско орехче. В основата ще откриете великолепни успокояващи есенции от амбра и от дървото гуаяк.

Тоалетната вода за мъже "Replay for Him" е предназначена за мъже от всички възрасти, които обичат да се отдават на необикновените ухания. Ароматът е предназначен за мъже, които умеят да видят необикновеното в обикновените неща, и които намират радост и в малките неща. Можете да използвате тоалетната вода през цялата година. Особено през по-топлите месеци ще бъдете приятно изненадани от елегантната й компания, която съвършено ще Ви ободри. През останалите месеци също можете да разчитате на чара й и на копнежа й да се покаже пред света.

Поръчайте "Replay for Him" в нашия интернет магазин. Поне за миг се оставете да бъдете отвлечен в свят, където ще имате всичко, за което сърцето Ви копнее. Благодарение на този аромат ще усетите в себе си силата на истинския мъж. Ще ухаете великолепно, а това ще бъде наистина оценено от много жени. Тази тоалетна вода е въведена на пазара през 2009 г. Флаконът, в който е скрит ароматът, изразява мъжкия темперамент и честолюбие.

Състав

база
гуаяк, кехлибар
глава
кардамон, цитруси
сърце
индийско орехче
Вид аромат
Цитрусови

За марката Replay

Парфюми Replay | Replay – Историята на италиянската марка Replay датира от 1978 г. когато Claudio Buziol регистрира марката Replay.  Първоначално марката произвеждала само оригинални джинси с характерен италиянски дизайн от висококачествени материали. Днес марката Replay има повече от 220 магазина по цял свят, в които предлага също бельо, обувки, очила и парфюми. Ароматите Replay днес са харесвани също толкова, колкото и произвежданите джинси. Те са предназначени за млади и активни хора.

Menu