Rene Furterer Naturia

сух шампоан за всички видове коса

2×
Rene Furterer Naturia сух шампоан  за всички видове коса
Rene Furterer Naturia сух шампоан  за всички видове коса
75 мл.
16,90лв.

Код: REF1197 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник 1.07.2019 г.
Rene Furterer Naturia
75 мл. | 16,90лв.

Описание на продукта Rene Furterer Naturia

Сухият шампоан Rene Furterer Naturia ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.

Характеристики:

  • освежава и изпълва с въздух
  • поглъща излишната мазнина
  • създава богат и ефирен обем

Състав:

  • не съдържа силикони

Начин на употреба:
Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата. С пръсти леко масажирайте отделните кичури и после срешете косата добре.

Характеристика

Тип на косата
всички видове коса

За марката Rene Furterer

Rene Furterer - тази френска марка е основана от Rene Furterer (Рене Фюртерер) през 1957 година. Още от детството си той е очарован от природата, запознава се с особеностите на растенията и етеричните масла. По-късно става пионер на козметичната индустрия, като създава революционен личен метод за косата и кожата на главата, основаващ се на използване ефекта на етеричните масла.

От 1980 година козметиката Rene Furterer е част от Pierre Fabre Laboratories, които са една от най-големите частни фармацевтични компании във Франция. Rene Furterer достига огромен успех, който почива на иновативни продукти, чиято основа са суровини, получени от сърцевините на растенията и селекция от изключителни природни съставки.