Regenerum Nail Care регенериращ серум за нокти

Regenerum Nail Care регенериращ серум за нокти
Regenerum Nail Care регенериращ серум за нокти
8 мл.
9,90лв.

Код: REG02685 | В наличност
1
СПИДИ
още утре четвъртък 17.06.2021 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 17.06.2021 г.

Описание Regenerum Nail Care
Характеристика

Продуктът Regenerum Nail Care гарантира професионална грижа за вашите нокти.

Характеристики:

  • ефективно регенерира ноктите
  • подобрява устойчивостта на ноктите срещу механично повреждане
  • подпомага здравословния растеж на ноктите

Начин на употреба:
Нанесете един слой директно върху ноктите.

Характеристика

Ефект
подхранване

За марката Regenerum

Марката Regenerum, както подсказва названието, се фокусира на пълна регенерация и оздравяване на конкретни части на тялото. Всеки продукт се характеризира с внимателно избран състав с интензивно въздействие на конкретен проблем.

Препаратите Regenerum са предлагани от динамично развиващата се фармацевтична полска фирма Aflofarm, която е на пазара повече от 20 години и е безспорен лидер в областта на модерните фармакологични технологии. Всяка година компанията достига по-високи позиции в класацията на фармацевтичните компании. Днес тази компания е на първо място в областта на лекарствата без рецепта.

Козметиката Regenerum е създадена от експерти на базата на природни съставки, познати със своите отлични качества, които са не само много ефективни, но и безопасни и щадящи кожата.

В асортимента на марката Regenerum ще намерите всичко за регенерация на всяко местенце по вашето тяло. Можете да избирате от регенеративните препарати, предназначени за конкретна част на тялото, като ръце, нокти, длани, мигли, уста, ходила, пети и коса. Интензивното концентриране върху конкретен проблем по част на тялото, прави марката Regenerum способна да изпълни и най-взискателните изисквания на своите клиенти.

Оценка Regenerum Nail Care