Rasasi Jewel, парфюмна вода за жени 50 мл. | notino.bg

Rasasi Jewel

парфюмна вода за жени 50 мл.

Rasasi Jewel парфюмна вода за жени 50 мл.
Rasasi Jewel парфюмна вода за жени 50 мл.
Rasasi Jewel парфюмна вода за жени 50 мл.
Rasasi Jewel парфюмна вода за жени 50 мл.
Rasasi Jewel парфюмна вода за жени 50 мл.
Rasasi Jewel парфюмна вода за жени 50 мл.
50 мл.

Код: RSS0938 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за парфюма Rasasi Jewel

Парфюмната водаRasasi Jewel е чисто женски аромат, с който няма да останете незабелязана.

  • цветно-дървесен аромат
  • за романтична жена
  • за носене всеки ден

Състав

база
кедър, пачули
глава
бергамот, лимон, мандаринка
сърце
жасмин, цвете на портокал
Вид аромат
Цветни, Цитрусови

За марката Rasasi

                                                            Парфюми Rasasi

Rasasi-аромат от Дубай.Rasasi Perfumes Industry" е семеен бизнес, основан през 1979 г. в Дубай от Абдул Раззак Калсекар.Неговата традиция към момента се продължава от шестте му сина ,а за близо три десетилетия,марката Rasasi изгражда репутация на енергична марка-лидер със създаването на едни от най-добрите и най-скъпи парфюми на световния пазар.Марката е световноизвестна с отличното си реноме ,постигнато благодарение на постоянно качество, лукс и елегантност на свойте продукти.Предложенията включват парфюми за мъже, жени и унисекс както в ориенталски ,така и в западен стил.

Целта на марката "Rasasi" не е по-малка от това, да бъде постоянен лидер на световния пазар в разработването, производството и продажбата на иновативни, висококачествени аромати и свързани с тях продукти.Компанията "Rasasi" залага на силните,качествени връзки със своите клиенти, пред растежа и научния прогрес в развитието на парфюми.Собствен екип за научни изследвания и развитие работи неуморно за нови иновации.

Парфюмите,марка "Rasasi",предлагат богат избор от аромати за изразяване на личността на ползвателя.Сред най-успешните са- "La Yuqawam Pour Femme (на арабски означава-"неотразимост") с ароматни нотки на бергамот, лимон и тамян в комбинация с иланг-иланг, канела и червен пипер,дамски парфюм "Bushra" с ориенталски характер ,дървесен аромат с нотки на хвойна, смърч и грейпфрут-"Egra Men",или или ориенталски унисекс аромат-"Afshan",в който преобладават флорални тонове и шафран.

Марката "Rasasi",означава богат избор от парфюми в ориенталски и западен стил,привличащ както с качество и индивидуалност,така и с екзотични названия и вдъхновяващи опаковки.

Menu