Puma Animagical Woman подаръчен комплект I. за жени

Puma Animagical Woman подаръчен комплект I. за жени
Puma Animagical Woman подаръчен комплект I. за жени
подаръчен комплект I. за жени

Код: PUM0091 | Този продукт не е в наличност

дезодорант с пулверизатор 50 мл. + тоалетна вода 40 мл. + душ гел 50 мл.

Описание Puma Animagical Woman
Състав

"Puma Animagical Woman" е модерен цветно-плодов аромат с гурме тонове. Пълният с енергия парфюм символизира живота на младите хода - пълен със забавления, пътешествия и танци. Създателите на аромата са вдъхновени от Африка, от нейната топлина и позитивност. Лице на парфюма става трикратният олимпийски медалист Юсайн Болт, който въплъщава концепцията на парфюма с позитивния си светоглед.

"Puma Animagical Woman" се развива от повърхнинните тонове на грейпфрута и лимона. В сърцето на аромата освен цветните тонове на фрезията и водната лилия ще усетите и папая. Основата на аромата е гурме, състои се от мексикански шоколад и дърво. Парфюмът е подходящ за всички сезони и е предназначен за всички момичета, които изживяват максимално всеки миг от живота си. Те не искат да останат здраво стъпили на земята, а напротив - използват всяка възможност да се насладят на радостта, която носи животът.

Състав

Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Puma

Парфюми Puma | Puma – Братята Rudolf и Adolf Dassler основават през 1924 г. фирма за изработка на обувки. Първият по значителен успех идва 12 години по-късно, когато Jesse Owens четирикратен олимпийски медалист на Олимпийските игри в Берлин, носи обувки от братята Dassler. През 1948 г. Rudolf Dassler основава фирмата Puma. Марката първо произвеждала спортни обувки за футболисти. В момента марката Puma не липсва в нито една спортна дисциплина. Парфюмите Puma са създадени благодарение на дългогодишно партньорство с най-добрите спортисти в света.

Оценка Puma Animagical Woman