ALTERNA

Луксозна грижа за косата без компромиси

От професионалисти за професионалисти. Още от 1997 г. луксозната американска марка Alterna предлага първокласна грижа за косата, благодарение на която не се налага да правите избор между професионалните клинично изпитани продукти и щадящия натурален състав.
Alterna черпи вдъхновение от науката и най-иновативната грижа за косата. Марката държи изключително много на съдържанието на продуктите и усещането за лукс и внася в света на козметиката за коса революционни Alterna-тивни технологии.

Натурални. Изпитани. Професионални.

Продуктите с марка Alterna използват редки натурални съставки като хайвер или бамбук. В тях няма никакви нещадящи синтетични съставки, а резултатите са осезаеми още след първата употреба.

Екстракт от хайвер
най-доброто за вашата коса идва от природата

Хайверът, съдържащ се в продуктите на марката Alterna, е от сибирска есетра, живееща в Южна Франция. Добива се по устойчив начин и е един от най-богатите източници на Омега-3 мастни киселини. Екстрактът от хайвер възстановява влагата във вътрешността на косъма, като му придава еластичност и прави косата ослепително блестяща.

AGE-CONTROL COMPLEX®
за младежки вид на косата

Уникалният патентован комплекс изхожда от научните познания в областта на грижата за кожата, благодарение на които помага за отслабване на признаците на стареене на косъма. Той комбинира екстракт от хайвер с подхранващи вещества и антиоксиданти. Те предотвратяват увреждането на косъма, осигуряват на косата здрав външен вид и ѝ придават нова енергия.

Restructuring Bond Repair
край на слабата и увредена коса

Серията грижа за коса Restructuring Bond Repair е разработена специално за слаба и увредена коса. С помощта на ексклузивната технология Caviar Bond Enforcing Technology тя помага за заздравяване на косъма, укрепва кутикулата и след 10 измивания доказано понижава разцепването на връхчетата с 99%.
Изпробвайте възстановяващия шампоан за слаба коса Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair заедно с възстановяващия балсам и последващата грижа за коса от същата серия и косата ви ще се чувства преродена.

най-продавани