Prada Olfactories Un Chant d'Amour парфюмна вода унисекс

Prada Olfactories Un Chant d'Amour парфюмна вода унисекс
Prada Olfactories Un Chant d'Amour парфюмна вода унисекс
100 мл.
490,00лв.

Код: PRA02876 | в наличност повече от 3 бр.
1
Подарък за вас
Въведете кода 4top в кошницата и вземете 20% отстъпка на целия асортимент на Prada.
СПИДИ
понеделник 26.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 26.04.2021 г.

Описание Prada Olfactories Un Chant d'Amour
Състав

Открийте аромата, който не влиза в никакви калъпи, а в същото време майсторски подчертава личността на човека, който го носи. Именно унисекс парфюмната вода Prada Olfactories Un Chant d'Amour е ароматът, който ще позволи на вашата оригиналност да изпъкне.

  • за личности с нетрадиционен стил
  • за мъже и за жени

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
нероли
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
портокалов цвят
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус
Вид аромат
Цитрусови, мускусен

За марката Prada

Модните ревюта на Prada винаги са нещо ново, неочаквано и разкриващо. Те показват неповторими колекции, създадени от привидно противоречиви елементи с цел да предизвикат реакции – живи, бурни, емоционални и интелектуални. Този заряд и уникален подход отразява и всеки парфюм Prada. 

Брилянтна идея, специфична техника или ексклузивни съставки – типичният Prada аромат ползва всички тези елементи, но техните творци непрестанно ги трансформират. Разбиват ги на малки парченца и ги свързват с нещо напълно неочаквано. После започват да ги събират отново заедно и изведнъж се появява нещо тайнствено и мистериозно. Онези старите и добре познати аромати са преоткрити и претворени в нещо ново и невероятно.

Позволете си да поемете на пътешествие на сетивата, пълно с красота и лукс. Опитайте емблематичния дамски аромат Prada Candy или мъжката класика Prada Luna Rossa и се отдайте на очарованието на Prada, една от най-влиятелните модни къщи в света.

Оценка Prada Olfactories Un Chant d'Amour