Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow парфюмна вода унисекс

Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow парфюмна вода унисекс
Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow парфюмна вода унисекс
100 мл.
490,00лв.

Код: PRA02886 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Информация за парфюма Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow
Състав

Забравете правилата, границите и ограниченията. Унисекс парфюмната вода Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow подхожда страхотно на всеки, които не се страхува да излезе от тълпата.

  • за личности с нетрадиционен стил
  • унисекс аромат

Състав

композиция
Кедрово дърво, кожа, смокиня
Вид аромат
Плодови, Кожени

За марката Prada

Модните ревюта на Prada винаги са нещо ново, неочаквано и разкриващо. Те показват неповторими колекции, създадени от привидно противоречиви елементи с цел да предизвикат реакции – живи, бурни, емоционални и интелектуални. Този заряд и уникален подход отразява и всеки парфюм Prada. 

Брилянтна идея, специфична техника или ексклузивни съставки – типичният Prada аромат ползва всички тези елементи, но техните творци непрестанно ги трансформират. Разбиват ги на малки парченца и ги свързват с нещо напълно неочаквано. После започват да ги събират отново заедно и изведнъж се появява нещо тайнствено и мистериозно. Онези старите и добре познати аромати са преоткрити и претворени в нещо ново и невероятно.

Позволете си да поемете на пътешествие на сетивата, пълно с красота и лукс. Опитайте емблематичния дамски аромат Prada Candy или мъжката класика Prada Luna Rossa и се отдайте на очарованието на Prada, една от най-влиятелните модни къщи в света.

Оценка Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow