Prada Olfactories Les Mirages - Dark Light парфюмна вода унисекс

Prada Olfactories Les Mirages - Dark Light парфюмна вода унисекс
Prada Olfactories Les Mirages - Dark Light парфюмна вода унисекс
Препоръчителна цена на дребно
490,00лв.

Спестете 26%
100 мл.
360,90лв.

Код: PRA02882 | в наличност повече от 5 бр.
1
СПИДИ
още утре четвъртък 24.06.2021 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 24.06.2021 г.

Описание Prada Olfactories Les Mirages - Dark Light
Състав

Обгърнете се в аромат, който съвършено ще се слее с вас и ще се превърне в новия ви подпис. Унисекс парфюмната вода Prada Olfactories Les Mirages - Dark Light ще ви спечели от първото вдъхване и никога няма да спре да ви изненадва.

  • оригинален аромат за оригинална личност
  • унисекс аромат

Състав

композиция
опопонакс, алдехиди, мускус, кехлибар, смирна, мадагаскарска ванилия, ангелика
Вид аромат
Ориенталски

За марката Prada

Модните ревюта на Prada винаги са нещо ново, неочаквано и разкриващо. Те показват неповторими колекции, създадени от привидно противоречиви елементи с цел да предизвикат реакции – живи, бурни, емоционални и интелектуални. Този заряд и уникален подход отразява и всеки парфюм Prada. 

Брилянтна идея, специфична техника или ексклузивни съставки – типичният Prada аромат ползва всички тези елементи, но техните творци непрестанно ги трансформират. Разбиват ги на малки парченца и ги свързват с нещо напълно неочаквано. После започват да ги събират отново заедно и изведнъж се появява нещо тайнствено и мистериозно. Онези старите и добре познати аромати са преоткрити и претворени в нещо ново и невероятно.

Позволете си да поемете на пътешествие на сетивата, пълно с красота и лукс. Опитайте емблематичния дамски аромат Prada Candy или мъжката класика Prada Luna Rossa и се отдайте на очарованието на Prada, една от най-влиятелните модни къщи в света.

Оценка Prada Olfactories Les Mirages - Dark Light