Prada Amber Pour Homme Intense парфюмна вода за мъже

1×
Prada Amber Pour Homme Intense парфюмна вода за мъже
Prada Amber Pour Homme Intense парфюмна вода за мъже
100 мл.

Код: PRA0341 | Този продукт не е в наличност

Информация за парфюма Prada Amber Pour Homme Intense
Състав

Парфюмната вода Prada Amber Pour Homme Intense е предназначена за всички, които обичат лукса и умеят да оценят първокласните съставки и необичайната композиция на аромата.

  • ориенталски аромат
  • за елегантен мъж
  • за носене вечер и при специални поводи

Състав

композиция
мадагаскарска ванилия, смирна, бергамот, пачули
Вид аромат
Ориенталски

За марката Prada

Модните ревюта на Prada винаги са нещо ново, неочаквано и разкриващо. Те показват неповторими колекции, създадени от привидно противоречиви елементи с цел да предизвикат реакции – живи, бурни, емоционални и интелектуални. Този заряд и уникален подход отразява и всеки парфюм Prada. 

Брилянтна идея, специфична техника или ексклузивни съставки – типичният Prada аромат ползва всички тези елементи, но техните творци непрестанно ги трансформират. Разбиват ги на малки парченца и ги свързват с нещо напълно неочаквано. После започват да ги събират отново заедно и изведнъж се появява нещо тайнствено и мистериозно. Онези старите и добре познати аромати са преоткрити и претворени в нещо ново и невероятно.

Позволете си да поемете на пътешествие на сетивата, пълно с красота и лукс. Опитайте емблематичния дамски аромат Prada Candy или мъжката класика Prada Luna Rossa и се отдайте на очарованието на Prada, една от най-влиятелните модни къщи в света.

Оценка Prada Amber Pour Homme Intense1