PMD Beauty Clean Pro Rose Quartz почистващ звуков уред

PMD Beauty Clean Pro Rose Quartz почистващ звуков уред
PMD Beauty Clean Pro Rose Quartz почистващ звуков уред
White
314,00лв.

  • PMD Beauty Clean Pro Rose Quartz почистващ звуков уред
  • PMD Beauty Clean Pro Rose Quartz почистващ звуков уред
Код: PMD06547 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
понеделник 8.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 8.03.2021 г.

Описание на продукта PMD Beauty Clean Pro Rose Quartz
Характеристика

Електрическата четка за почистване PMD Beauty Clean Pro Rose Quartz напълно ще избави вашата кожа от нечистотии, себум и мъртвите кожни клетки.

Характеристики:

  • почиства порите в дълбочина
  • ефективно премахва черните точки
  • помага за обновяването на кожните клетки
  • нежно масажира лицето
  • оставя кожата гладка и свежа
  • уредът е водоустойчив

Начин на употреба:
Може да се ползва ежедневно. Подробна информация за употреба ще намерите в приложената инструкция.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Тип захранване
aкумулатор
Ефект
Регулиране на излишния себум, успокояване, почистване, озаряване, повдигане, против черни точки, против зачервяване, подсилване

За марката PMD Beauty

Американската марка PMD Beauty ви предлага интелигентен уред за почистване на кожата, благодарение на който можете да се отдадете на ефективни козметични процедури в комфорта на собствения си дом. Просто и безопасно.

Мотото на PMD Beauty #BrilliantConfidence е израз на брилянтната самоувереност. Най-важното нещо за марката е клиентите й да са преди всичко доволни от себе си. Изпълнителният директор на PMD Beauty, Сам Аликзандър (Sam Alexander), казва: „Ние вярваме, че марката ни ще помогне на всеки да се чувства добре в собствената си кожа.“ Защото всеки, който се радва на хубава кожа, ще бъде удовлетворен и от цялостния си външен вид. Екип от специалисти на PMD Beauty стои зад изобретяването на първия ръчен уред за микродермабразио (за механично премахване на мъртвите клетки на кожата) за ползване в домашни условия. Патентованият въртящ се диск и системата за вакуум буквално революционизират света на домашната грижа за кожата.

Свещеният граал на марката е уредът за вакуумно почистване на кожата PMD Beauty Microderm Classic, който помага в борбата с малките несъвършенства и оставя лицето ви съвършено чисто и меко. Клиенти по целия свят обожават и уникалната система за плътни устни PMD Beauty Kiss с патентована вакуумна технология с импулси, като това е и първият уред за грижа за стареещите устни.

Оценка PMD Beauty Clean Pro Rose Quartz