Skip to main content

Piz BuinMoisturising лек спрей за тен SPF 30

Piz Buin Moisturising лек спрей за тен SPF 30
Piz Buin Moisturising лек спрей за тен SPF 30
Препоръчителна цена на дребно
34,10лв.

Спестете 12%
200 мл.
29,90лв.

В наличност | Код: PZB02054
1
СПИДИ
понеделник 31.01.2022 г.
Лично получаване
понеделник 31.01.2022 г.

Насладете се на престоя си на слънце и бъдете оптимално защитени. Лекият спрей за тен Piz Buin Moisturising с усъвършенствани UVA/UVB филтри осигурява мигновена и ефективна защита от слънцето. Обогатен е и с полезния антиоксидант FEVERFEW PFE™, който помага за предотвратяване на преждевременното стареене на кожата, причинено от слънцето.

Ултра леката, немазна формула, която не лепне, попива незабавно в кожата, без да оставя бели следи. Осигурява дълготрайна хидратация и омекотява кожата.

Характеристики:

  • ефективна фотостабилна широкоспектърна защита от UVA и UVB лъчите
  • помага за предотвратяване на преждевременното стареене на кожата
  • осигурява интензивна хидратация
  • за ползване върху тялото и лицето
  • немазна и нелепкава текстура
  • не оставя бели следи

Съставки:

  • SPF 30 – осигурява силна защита от слънчевите лъчи
  • растителен екстракт FEVERFEW PFE™ ‒ помага за успокояване на зачервяването на кожата, коригира кожните клетки и увеличава устойчивостта им
  • глицерин – помага за поддържането на добро ниво на хидратация

Начин за нанасяне:
Разклатете преди употреба. Нанесете равномерно и обилно достатъчно количество от спрея за тен Piz Buin преди излагане на слънце. По-малкото количество значително намалява нивото на защита. Използвайте около 20 минути преди кожата ви да бъде изложена на слънце. Не стойте под слънчевите лъчи прекалено дълго, дори и да сте използвали продукти за слънцезащита. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.

Характеристика

Вид опаковка
спрей
Консистенция
тоалетно мляко
Тип кожа
за всички типове кожа
Слънцезащитен фактор
висока защита (SPF 30 – SPF 50)

В гората, в града и на плажа. Благодарение на висококачествената козметика за слънце на Piz Buin, кожата ви получава надеждна защита от UV лъчите независимо къде се намирате.

Марката носи името на планината Piz Buin, която се извисява на 3312 метра надморска височина на границата между Австрия и Швейцария. Точно този алпийски връх е изкачен през 1938 г. от студента по химия Франц Грейтър, който заедно с успеха си отнася и изгаряния от слънцето. Tова неприятно преживяване му дава тласък да започне работа по разработването на слънцезащитна козметика. Така през 1946 г. е създаден един от първите лосиони за слънце Piz Buin Gletscher Creme.

Малко след това Франц Грейтър измисля защитния фактор във вида, в който го познаваме днес. Това е последвано от други продукти Piz Buin, устойчиви на UV лъчението, водата и други неблагоприятни за кожата фактори.

Днес слънцезащитната козметика Piz Buin е една от най-известните в тази област. В портфолиото на марката ще намерите както слънцезащитни кремове, млека и масла, с които може да се наслаждавате на слънцето изцяло и без риск, така и грижа за след слънце.