Pierre René Face течен хайлайтър

Pierre René Face течен хайлайтър
Pierre René Face течен хайлайтър
цвят No 01 Champagne 15 мл.

Код: PIE01166 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Pierre René Face
Характеристика

Озарителят Pierre René Face придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.

Характеристики:

  • съвършено озарява лицето
  • озарява и изтъква очите
  • подчертава естествения чар на лицето

Начин на употреба:
Нанасяйте по скулите, горната част на бузите, средата на лицето, под веждите и вътрешните ъгли на очите за чудесно сияещо лице.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
озаряващ

За марката Pierre René

Качествената полска марка Pierre René предлага пълна гама декоративна козметика в четири основни категории, а именно за лице, очи, устни и нокти. Поставя се акцент, продуктите да отговарят на изискванията на модерната жена - модно решение, външен вид, функционалност и ефективност.

Продуктите са предназначени за ежедневна употреба и всеки повод, от домашна употреба до прилагане от козметици в козметичните салони. Качеството на продуктите се доказва от повтарящите се награди на пазара за козметика. Pierre René днес успешно се продава в 35 страни по света и списъкът на клиентите продължава непрекъснато да расте.

Сред важните характеристики на тази марка можем безспорно да отнесем професионализъм, качество, модни тенденции, иновации и неустоими цветове, които са основата на бизнеса в декоративната козметика. Компанията Pierre René е основана през 1993 г. и оттогава сътрудничи изключително с водещи производители на козметични съставки и опаковки.

Оценка Pierre René Face