Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29 звукова електрическа четка за зъби

Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29 звукова електрическа четка за зъби
Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29 звукова електрическа четка за зъби
Безплатна доставка
HX6859/29
196,90лв.

Код: PHI01791 | Повече от 5 бр. са в наличност

Резервните глави Philips Sonicare може да се използват за всички електрически четки за зъби Philips Sonicare.

1
Подарък за вас
Безплатна четка за зъби MEDIBLANC с покупката на продукти за грижа за зъбите над 30 лв. Изберете от няколкото варианта в кошницата.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
още утре вторник 22.06.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 22.06.2021 г.

Описание Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29
Характеристика

За видимо по-бели зъби само за една седмица. Звуковата електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 съвършено почиства зъбите и едновременно с това се грижи за венците, които стават до 100% по-здрави, отколкото при използване на ръчна четка. Вграденият сензор за натиск ви уведомява, ако прекалено силно притискате зъбите, таймерът SmarTimer следи общото време за миене, а таймерът QuadPacer за смяна осигурява равномерно почистване на цялата уста. Когато дойде време за смяна на главата, технологията BrushSync ви дава сигнал.

Благодарение на практичния калъф четката Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 може да е винаги с вас. Без значение дали се готвите за уикенд на вилата или например на края на света.

Характеристики:

 • осигурява до 100% по-здрави венци, отколкото при използване на ръчна четка
 • само за една седмица ще ви помогне да имате по-бели зъби
 • може да се използва и за зъби с шини или за зъби с импланти, фасети и коронки
 • с помощта на уникални технологии мотивира за правилно миене
 • ефективно отстранява зъбната плака и осигурява ежедневно почистване
 • подходяща и за ежедневна грижа за проблемни венци
 • уведомява ви, ако при миене натискате прекалено

Техническа спецификация:

 • до 62 000 нежни четкания в минута
 • 3 различни режима на почистване за перфектна грижа за зъбите и венците
 • зарядна батерия – до 2 седмици експлоатация с 1 пълно зареждане
 • таймер SmarTimer – засича общото време на миене
 • таймер QuadPacer – за равномерно измиване на цялата уста
 • сензор за натиск Smart Sensor – сигнализира, ако натискате прекалено много при миене
 • технология BrushSync – уведомява ви кога е време да смените главата на четката с нова

Аксесоари:

 • 2 глави W2 Optimal White
 • компактна основа за зареждане
 • калъф за пътуване

Подробни инструкции

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6859/29