Philips Sonicare ProResults Standard резервни глави за четка за зъби

1×
Philips Sonicare ProResults Standard резервни глави за четка за зъби
Philips Sonicare ProResults Standard резервни глави за четка за зъби
Препоръчителна цена на дребно
30,90лв.

Спестете 16%
HX6012/07 2 бр.
25,80лв.

Код: PHI0823 | Повече от 5 бр. са в наличност

Резервните глави Philips Sonicare може да се използват за всички електрически четки за зъби Philips Sonicare.

1
СПИДИ
още утре сряда 12.05.2021 г.
Лично получаване
още утре сряда 12.05.2021 г.

Описание Philips Sonicare ProResults Standard

Не забравяйте да сменяте редовно главата на електрическата си четка за зъби, за да си осигурите винаги стопроцентова хигиена. Сменяемата глава за звукова четка Philips Sonicare ProResults Standard HX6012/07 е създадена, за да предложи оптимален резултат и е гаранция за ефективното миене на зъбите.

Извитата площ на главата със скосени, отрязани във формата на лъчи влакна, се приспособява към естествената форма на зъба и съвършено покрива цялата му повърхност. По този начин намалява вероятността да пропуснете някои места при миене, а освен това достигате навсякъде, където обикновената четка не би могла. Така заедно със звуковата технология на четката и чрез настройка на желания режим, ще имате съвършено чисти зъби.

Характеристики:

  • премахва до 2 пъти повече плака, отколкото ръчната четка
  • подрязаните влакна копират анатомията на зъба за по-ефективно почистване
  • достига и до труднодостъпните места и междузъбните пространства
  • меки найлонови влакна и сини влакна, които сигнализират износване на главата
  • главата лесно се прикрепя към дръжката
  • съвместима с моделите HealthyWhite+, 2 Series, 3 Series, DiamondClean,
    FlexCare, EasyClean, Platinum, FlexCare+, for Kids, HealthyWhite

Начин на употреба:
С лесно щракване поставете главата върху тялото на четката си Philips Sonicare. След използване изплакнете главата под струя течаща вода. За оптимални резултати сменяйте главата на всеки 3 месеца.

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Sonicare ProResults Standard1