Philips Sonicare Premium Combination Standard HX9076/07 резервни глави за четка за зъби

Philips Sonicare Premium Combination Standard резервни глави за четка за зъби
Philips Sonicare Premium Combination Standard резервни глави за четка за зъби
6 бр.
92,90лв.

Код: PHI1478 | Повече от 5 бр. са в наличност

Резервните глави Philips Sonicare може да се използват за всички електрически четки за зъби Philips Sonicare.

Предупреждение за етеричните масла: пасти за зъби, които съдържат етерични масла, могат да повредят главата на четката ви за зъби. Избягвайте директен контакт с продукти, които съдържат етерични масла или кокосово масло. Употребата им може да доведе до загуба на фибри. 

1
СПИДИ
още утре петък 5.03.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 5.03.2021 г.

Описание на продукта Philips Sonicare Premium Combination Standard HX9076/07
Характеристика

Резервните глави за четка за зъби Philips Sonicare Premium Combination Standard HX9076/07 предлагат истински цялостна грижа за зъбите. Можете да ги сменяте произволно в зависимост от актуалните си нужди.

Опаковката съдържа глава за перфектно премахване на зъбната плака, глава за интензивно избелване на зъбите и специална глава за чувствителни венци. Получавате по два броя от всеки вид, като всички глави са съвместими с интелигентната четка Philips Sonicare.

Характеристики:

 • почиства зъбите до 10 пъти по-добре от класическата ръчна четка за зъби
 • премахва плаката и петната от всички страни на зъба, включително междузъбните пространства
 • осигурява видимо по-бяла усмивка само след 3 дни употреба
 • регулира натиска върху зъбите и осигурява наистина щадящо почистване
 • благодарение на еластичността си се нагажда към формата на зъбите
 • нежно масажира венците и допринася за здравето им

Опаковката съдържа:

 • 2 глави Premium Plaque Defense – интензивно премахват плаката
 • 2 глави Premium Gum Care – грижат се за чувствителни венци
 • 2 глави Premium White – премахват повърхностните петна

Техническа спецификация:

 • технология Philips Sonicare – вкарва в междузъбните пространства
  балончета за по-лесно премахване на зъбната плака
 • средно меки косми и подвижни гумени страници
 • сините власинки и светодиодът сигнализират необходимостта от смяна на главата
 • може да се синхронизира с интелигентната функция BrushSync™
 • съвместима с всички модели четки Philips Sonicare от 3-то поколение нататък

Начин на употреба:
Изберете глава и я поставете върху тялото на четката до щракване. За оптимален резултат препоръчваме главата да се сменя на всеки 3 месеца.

Характеристика

Тип захранване
незареждащ се

За марката Philips

p>Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Sonicare Premium Combination Standard HX9076/07