Philips Sonicare InterCare Standard HX9002/10 резервни глави за четка за зъби

1×
Philips Sonicare InterCare Standard HX9002/10 резервни глави за четка за зъби
Philips Sonicare InterCare Standard HX9002/10 резервни глави за четка за зъби
2 бр.
28,95лв.

Код: PHI1494 | Повече от 5 бр. са в наличност

Резервните глави Philips Sonicare може да се използват за всички електрически четки за зъби Philips Sonicare.

1
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Philips Sonicare InterCare Standard HX9002/10

Резервната глава за четка за зъби Philips Sonicare InterCare Standard HX9002/10 ще ви помогне да поддържате зъбите и венците си винаги здрави и без зъбна плака.

Гъсто разположените и екстра дълги влакна без проблеми достигат и до тесните междузъбни пространства. Избледняването на оцветените в синьо влакна ви уведомява, че трябва да смените главата с нова.

Характеристики:

 • премахва до 7 пъти повече плака, отколкото ръчната четка
 • за две седмици видимо по-добро състояние на венците
 • почиства внимателно труднодостъпните места и междузъбните пространства
 • по избледняването на сините влакна разбирате, че трябва да смените главата
 • лесно се поставя

Техническа спецификация:

 • средно меки влакна
 • гъсто разположени и екстра дълги влакна на главата
 • може да се синхронизира с интелигентната функция BrushSync™
 • приспособена за пълно използване на звуковата технология
 • съвместима с всички четки Philips Sonicare,
 • опаковката съдържа 2 броя

Начин на употреба:
Поставете главата върху тялото на четката и щракнете. След това продължете съгласно приложеното указание. За постигане на оптимални резултати се препоръчва главата да се сменя на всеки 3 месеца.

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Sonicare InterCare Standard HX9002/101