Philips Sonicare InterCare HX9002/07, резервни глави за четка за зъби | notino.bg

Philips Sonicare InterCare HX9002/07

резервни глави за четка за зъби

Philips Sonicare InterCare HX9002/07 резервни глави за четка за зъби
Philips Sonicare InterCare HX9002/07 резервни глави за четка за зъби
Philips Sonicare InterCare HX9002/07 резервни глави за четка за зъби
Philips Sonicare InterCare HX9002/07 резервни глави за четка за зъби
Philips Sonicare InterCare HX9002/07 резервни глави за четка за зъби
Philips Sonicare InterCare HX9002/07 резервни глави за четка за зъби
Philips Sonicare InterCare HX9002/07 резервни глави за четка за зъби
Philips Sonicare InterCare HX9002/07 резервни глави за четка за зъби
Philips Sonicare InterCare HX9002/07 резервни глави за четка за зъби
Philips Sonicare InterCare HX9002/07 резервни глави за четка за зъби
HX9002/07 Standard 2 бр.

Код: PHI0802 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за козметикатаPhilips Sonicare InterCare HX9002/07

Превъзходно почистване. По-дълбоко достигане помежду.

Почистване между зъбите и в трудните за почистване зони

Главата за четка за зъби Philips Sonicare InterCare е идеална за тези, които искат да се борят с натрупването на плака между зъбите, да успокоят кървящите и възпалени венци и да разкрият здрава, красива усмивка.

Benefits

По-добро премахване на плака и грижа за венците

 • Премахва до 7 пъти повече плака от ръчна четка за зъби

Проектирани за постигане на оптимален резултат

 • Подобрява здравето на венците само за 2 седмици
 • Проектирана да достига по-дълбоко и да отива по-далеч
 • Разработени за максимални звукови вибрации
 • Напомнящите косъмчета гарантират най-ефективно почистване

Доказано подобрява здравето на устата

 • Част от по-добрата всекидневна грижа за устната хигиена

Глава, подходяща за различни дръжки

 • Дизайн за поставяне с щракване за лесна замяна на главата на четката

Features

Подобрява здравето на венците за 2 седмици

 • Клинично доказано е, че главата за четка за зъби Philips Sonicare InterCare намалява кървенето на венците и възпалението само за 2 седмици.

Достигнете по-дълбоко и отидете по-далеч

 • Тази глава за четка за зъби Philips Sonicare разполага с особено дълги и гъсти косъмчета, за да се справя със скритата плака, заклещена дълбоко между зъбите и в други трудни за почистване зони. Налична също в по-малък, компактен размер за прецизно почистване.

Премахва до 7 пъти повече плака

 • Клинично доказано е, че само след четири седмици употреба главата на четката Sonicare InterCare на Philips отстранява до 7 пъти повече плака в сравнение с ръчните четки за зъби.

Максимални звукови вибрации

Главите на четката Philips Sonicare са от жизнено важно значение за нашата основна технология от високочестотно и високоамплитудно движение на четката, извършваща над 31 000 движения в минута. Нашата несравнима звукова технология разгъва пълната мощност от дръжката до върха на главата на четката. Това звуково движение създава динамично действие на течността, което я придвижва между зъбите и по линията на венците за превъзходно, но в същото време нежно почистване всеки път.

Система за поставяне на главата на четката с щракване

 • Тази глава на четка се поставя и сваля с щракване на дръжката за здраво
 • закрепване и лесна поддръжка и почистване. Тя може да се закрепи към
 • всяка дръжка на четка за зъби Philips Sonicare с изключение на PowerUp Battery и Essence.

По-добра устна хигиена

 • Като всички автентични глави на четки с марката Philips Sonicare, тази глава на четка е безопасна за зъбите и венците. Всяка глава на четка е тествана за качество за изключителна производителност и издръжливост.

Напомнящи косъмчета

 • На пръв поглед може да не е очевидно, но главите на четката губят от твърдостта си и постепенно се износват в продължение на месеци нормална употреба. Нашите сини напомнящи косъмчета избледняват и ви помагат да разберете кога е време за подмяна. За оптимални резултати сменяйте вашата глава на четка на всеки три месеца.

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Menu