PhilipsSonicare For Kids 3+ Compact HX6034/33 резервни глави за четка за зъби

Philips Sonicare For Kids 3+ Compact HX6034/33 резервни глави за четка за зъби
Philips Sonicare For Kids 3+ Compact HX6034/33 резервни глави за четка за зъби
Препоръчителна цена на дребно
48,90лв.

Спестете 10%
HX6034/33 4 бр.
43,70лв.

В наличност | Код: PHI1492
1
Подарък за вас
15% отстъпка при покупка на 3 продукта от категория Майка и дете. Отстъпката се приспада автоматично в кошницата и не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.
СПИДИ
вторник 25.01.2022 г.
Лично получаване
вторник 25.01.2022 г.

Резервната глава за четка за зъби Philips Sonicare For Kids Compact HX6034/33 е специално оформена за малката детска уста и растящите зъбки. Благодарение на това е подходяща за деца над 3 годишна възраст.

Главата на четката има меки влакна с гумирано покритие, което осигурява по-приятен и безопасен начин на миене на зъбите. Едновременно с това съвършено отстранява зъбната плака и почиства междузъбните пространства. Резервната глава се поставя лесно върху тялото на четката с просто щракване и се държи здраво по време на миене.

Характеристики:

 • меки влакна, осигуряващи щадящо и безопасно миене
 • съвършено премахва зъбната плака от детските зъби
 • лесно достига до междузъбните пространства и покрай линията на венците
 • подпомага цялостното здраве на зъбите и венците
 • почистването е удобно, бързо и забавно
 • за деца над 3 години

Техническа спецификация:

 • компактен размер
 • средно меки влакна с гумирано покритие
 • създадена за пълно използване на звуковата технология
 • избледняването на сините влакна сигнализира необходимостта от смяна на главата
 • съвместима с моделите четки HealthyWhite+ и for Kids
 • опаковката съдържа 4 броя

Начин на употреба:
Поставете резервната глава върху четката от съответния тип и щракнете. Мийте зъбите най-малко 2 пъти дневно. Препоръчваме да сменяте главата на четката на около 3 месеца.

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.