Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 звукова електрическа четка за зъби

Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 звукова електрическа четка за зъби
Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 звукова електрическа четка за зъби
звукова електрическа четка за зъби
121,50лв.

Код: PHI0962 | Повече от 5 бр. са в наличност

Резервните глави Philips Sonicare може да се използват за всички електрически четки за зъби Philips Sonicare.

1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Описание на продукта Philips Sonicare EasyClean HX6511/50
Характеристика

Готвите се да преминете от класическа четка за зъби към електрическа? Значи звуковата четка Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 е правилният избор. Защото благодарение на програмата EasyStart в продължение на 14 дни постепенно увеличава интензитета на почистване и така можете да свиквате с нея постепенно.

Електрическата четка Philips EasyClean отстранява от зъбите до 100% повече плака, отколкото обикновена четка, почиства междузъбните пространства и линията на венците, а отстранява и петната по зъбите за видимо по-сияйна усмивка. Освен това е оборудвана с таймери QuadPacer и SmarTimer, които ще ви помогнат да спазите оптималното време за почистване на всяка част от устата.

Характеристики:

 • премахва до 2 пъти повече плака от класическата ръчна четка за зъби
 • ефективно почиства линията на венците и междузъбните пространства
 • редуцира повърхностните петна и помага да имате по-бели зъби
 • предотвратява появата на кариес и помага да се подобри състоянието на венците
 • подходяща за използване при зъби с шини, импланти, коронки и фасети
 • идеален избор за хора, които за първи път използват електрическа четка

Техническа спецификация:

 • 1 режим на почистване (Clean)
 • програма EasyStart за постепенно свикване с четката
 • таймер SmarTimer – изчислява 2-минутен интервал за миене на всяка част от устата
 • таймер QuadPacer – сигнализира времето за миене на зъбите във всяка част от устата
 • зарядна батерия – до 2 седмици експлоатация с 1 пълно зареждане

Аксесоари:

 • 1 глава за четка C1 ProResults
 • зарядно

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Sonicare EasyClean HX6511/50