Philips Sonicare 4300 Protective Clean HX6800/35 електрическа звукова четка за зъби, 2 тела

1×
Philips Sonicare 4300 Protective Clean HX6800/35 електрическа звукова четка за зъби, 2 тела
Philips Sonicare 4300 Protective Clean HX6800/35 електрическа звукова четка за зъби, 2 тела
Промоции
Black and Pink
209,70лв.

Код: PHI02208 | Повече от 5 бр. са в наличност

Резервните глави Philips Sonicare може да се използват за всички електрически четки за зъби Philips Sonicare.

1
СПИДИ
вторник 11.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 11.05.2021 г.

Описание Philips Sonicare 4300 Protective Clean HX6800/35
Характеристика

Предизвикайте половинката си и заедно се сдобийте с по-сияйна усмивка. Звуковата електрическа четка за зъби Philips Sonicare 4300 Protective Clean HX6800/35 е разработена така, че да почиства зъбите наистина грижливо, но в същото време деликатно. Използва звукова технология, която впръсква течност в пространствата между зъбите и с помощта на до 62 000 движения за минута надеждно премахва зъбната плака.

За максимален комфорт при използване, четката е снабдена със специален сензор за натиск, който ви предупреждава с вибрации, ако натискате прекалено силно. Комплектът включва 2 корпуса и 2 глави в черен и розов цвят. Знаете ли вече, коя е вашата?

Характеристики:

 • премахва до 7 пъти повече плака, отколкото ръчната четка за зъби
 • нежно почиства зъбите дори с брекети или зъбни протези
 • елиминира раздразненията на чувствителните венци
 • премахва отлаганията дори от трудно достъпните места
 • отмерва препоръчаните 2 минути за миене на зъбите

Техническа спецификация:

 • 1 режим на почистване + 2 настройки на интензитета
 • звукова технология – честота до 62 000 движения в минута
 • вграден сензор за натиск – предупреждава, ако натискате зъбите прекалено много
 • таймер SmarTimer – засича време за миене 2 минути
 • таймер QuadPacer – сигнализира, че е време да преминете към следващата област
 • функция BrushSync – сигнализира, че е необходима смяна на главата с нова
 • литиевойонна батерия и индикатор за състоянието на батерията
 • изцяло заредената батерия издържа до 2 седмици

Аксесоари:

 • 2 корпуса на четката
 • 2 глави на четката
 • 2 калъфа за пътуване
 • зарядно

Начин на употреба:
Навлажнете четката и нанесете върху нея паста за зъби. Изберете интензитета на почистване и поставете четката в устата. Почистете всеки зъб поотделно от всички страни. Четката ще ви предупреди със звуков сигнал, че е време да преминете към следващата част от устната кухина. След почистване на зъбите изплюйте останалата паста и изплакнете устата с вода. След всяко използване изплакнете главата на четката обилно под течаща вода.

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Sonicare 4300 Protective Clean HX6800/351